CPH-DXB

Sitter i skrivende stund i loungen på Kastrup hvor jeg nettopp har spist min siste skandinaviske frokost på en stund. Om litt går turen nemlig tilbake til Dubai, og selv om det alltid er godt å komme tilbake skulle jeg ønske jeg kunne få litt mer tid med frisk luft, norsk mat og de jeg er glad i. Til og med Ian kommer jeg jo til å savne, for han er igjen i København for å delta på et kurs, men heldigvis er det ikke så mange dager til vi ses igjen.

I morges tok jeg meg en liten spasertur helt enkelt for å nyte klimaet bare litt til. Jeg frykter 45 pluss hjemme i Dubai, og det er hett når man har blitt bortskjemt med deilige 20 grader de to siste ukene, men det går seg nok til det også. 

   

Takk for denne gang Norge (og Danmark)! Jeg må stikke til gate.
Snaiks :-)

2 kommentarer om “CPH-DXB

  1. Pleier det alltid å være så varmt i dubai på sommeren? Vi er her på ferie atm- og vi må bare si det… Full creds til deg og Ian som holder ut! Misforstå meg rett- hvilket sted, og hvilken luksus det er her, men for en varme da gitt?! Hva skal man finne på på dagtid for å ikke renne bort? Vi krysser fingerne for at gradestokken krymper litt de siste dagene slik at vi kommer hjem med litt farge.. Kremt.
    Håper Flyturen gikk fint- og at det ikke blir alt for varmt for deg og den flotte bæbismagen :D

    1. Hei! Ja, det er som regel disse temperaturene på denne tiden av året. Vi går til stranden likevel vi! Det er varmt og man svetter, men det går jo på ett vis. Kan anbefale Kite Beach- der blåser det litt mer ;-)

      Nyt de siste dagene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s