Gårdagens WOD på video

Siden jeg hermet etter Pia ved å kjøre denne økten, måtte jeg jo herme etter henne ved å filme også. Så slik så det altså ut når denne gravide frøkna kjørte gjennom 5 runder med markløft, vendinger, bøy og press:

 

Men ikke se på teknikken dere, det er nemlig ikke så lett å gjøre f.eks frivendinger med en mage som er litt i veien, og dermed blir teknikken deretter.. Ellers synes jeg absolutt økten er verdt ett forsøk!

Snaiks :-)

6 kommentarer om “Gårdagens WOD på video

 1. Spreke kvinne! Heldig Houghton-baby som får inn jerk’s teknikken mens den ligger til heving :) Denne økta så effektiv og morsom ut, må testes. Bortsett fra at jeg må gå ned på vekta èn kg eller ti, jeg skylder på kulen på magen :P

  Klem Mari Aurora

 2. Hei Inger❤️
  Har lest en del innlegg på bloggen din i det siste og følgt deg lenge på instagram er bare helt frelst😀 Du er en såå inspirerende person, blir såå glad av å lese bloggen din og se på bildene dine på instagram😀 Blir skikkelig inspirert til å trene selv når jeg har lest bloggen din å sett på instagra😀 Også lurte jeg på hva du egentlig jobbet med i Dubai😊 Og trives du i D
  ubai? Har vært flere ganger i Kuwait, men Dubai og Kuwait tror jeg er ganske forskjellig!
  Klem Ingrid😊

  1. Ingrid! Dette var virkelig en fin tilbakemelding! Tusen takk for fine ord, og det er kjempegøy å høre at du liker det jeg driver med :-)

   Jeg jobber som nutritionist og personlig trener på gymmet som jeg og mannen min har startet i Dubai, og trives kjempebra :-)

 3. Åååå jeg har så lyst til å prøve denne økta, men øvelser som push jerks og power cleans virker altfor utfordrende når man aldri har prøvd det før.. Har du noen gode tips før jeg prøver meg(for en som aldri har prøvd de øvelse før)? Synes øvelser med stangen foran, sånn som front squats, er så vanskelig! Føler jeg kommer helt ut av balanse enn om jeg har stangen på skuldrene istedet :o Du er så inspirasjon på treningsfronten, keep up the good work! Sjekker bloggen daglig!:-)

  1. Hei Stine! Dersom du ikke har prøvd øvelsene før ville jeg ikle gjort dem i en setting som dette. Øv heller på de som en del av din vanlige styrketrening, og så kan du heller gjøre økter som denne (der tempoet er høyere og pausene kortere) med øvelser du kjenner deg trygg på. Her kan du f.eks bytte ut powercleans med KB swings, front squat med goblet squats og jerks med push press, vanlig skulderpress eller push ups.

   Hyggelig at du liker bloggen :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s