Wod

Jeg hadde tenkt til å trene i går jeg, men når man sover til lunsj, og så finner ut at man skal rydde i alle skap i hele leiligheten, vel da blir det ikke mye tid til denslags. Altså, jeg kunne jo fint klemt inn en økt, men gadd ikke. Og siden ryddeprosjektet mitt forsatte i dag (herregud så mye rot som får plass i en relativt liten leilighet ass!) var jeg nære på å skippe trening i dag også. Men så kom jeg på at jeg screenshottet en av Pia’s økter her om dagen, og dermed var det bestemt.

5 runder av:
15 deadlifts @ 40kg
12 hang power cleans @ 40kg
9 front squats @ 40kg
6 push jerks @ 40kg

Jeg hadde lyst til å unnskylde meg med at jeg er gravid, og gi meg på runde 3, men nå er jeg selvsagt glad for at jeg gjorde alle rundene. Dere vet, it’s fun when it’s done og sånt ;-)

Ian har påpekt flere ganger at jeg ikke må komme så høyt i puls når jeg er gravid, og det har han jo rett i, så det var ikke med livet som innsats at jeg kjørte på. Jeg hvilte en del mellom rundene (les: snapchattet i pausene- as one does!), og var ferdig etter 16.55 min. Godt nok for meg og lille bebis det ass :-)

  
I kveld kommer endelig Ian hjem, og å si at jeg gleder meg er en underdrivelse! Lykke..

Håper dere har en fin kveld,

Snaiks

4 kommentarer om “Wod

    1. Hi! I have thought of writing in english many times, but I am afraid it will take away much of the joy as I wouldn’t be able to write so freely.. :-/ So for now googla translate will have to do I’m afraid :-O

  1. Assåååå – må bare si at det er kjempegøy å følge deg, og er ivrig følger på insta, snap og blogg! Du virker helt tvers igjennom herlig og jeg digger utstrålingen din. Håper du får en GOD søndag! En glede å følge deg:)

    Ps. sier ikke nei til flere bloggposter :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s