Geilolia høydepark

Sjekk så gøy vi har hatt det i dag da!

 

Jeg skal innrømme jeg var litt småskeptisk til tider. Selvsagt delvis pga lille bebis i magen, men mest fordi jeg tror jeg holder på å bli en pingle. Jeg var jo mye tøffere på sånne greier som dette før, mens i dag var jeg liksom redd for å falle ned og greier. Men det var en kul og annerledes utfordring som jeg tror fikk frem barnet i de fleste av oss ;-)

Vi fikk forsåvidt en god utfordring etterpå også. De sprekeste i gjengen (les: nordmennene) bestemte seg nemlig for å løpe opp til toppen av skibakken som ligger i høgget her etter at vi var ferdige med å slenge oss i trærne. Jeg gikk jo selvsagt bare, men skal love at det var slitsomt nok! Fy søren, det kjennes at jeg deler blodomløpet mitt med noen ass. ..det er forresten sikkert ikke det jeg gjør en gang, men at lille bebis har innvirkning på kondisen min, dét er det ingen tvil om!

I morgen skal vi på elverafting- this trip is awesome :-D

6 kommentarer om “Geilolia høydepark

 1. Så tøff du er Inger! Jeg husker godt da jeg stod foran første nettet og skulle kaste meg ut, og lagde lang kø mens jeg mannet meg opp. Og jeg hadde ingen baby-bump å ta hensyn til… Men fy søren så gøy når jeg først var igang, og den lange zip-linen til slutt var bare helt fantastisk :)

  Ser dere virkelig har fått kost dere på fjellet, og dere har jo virkelig fått se fjellet på sitt vakreste! Geilo er da slett ikke verst, selv uten snø og ski :)

  Også er det kanskje tryggest å se på rafting fra elvekanten denne gangen. Og kanskje får du overtalt Ian til å stå på kanten med lille neste gang, så du og får prøvd :)
  Ganske kult at du har vært i nabolaget mitt altså, hadde jeg vært hjemme hadde jeg kunnet virka når dere kjørte forbi ;)

  Kos dere masse fortsatt på Norgestur, og lykke til med conventionen!
  -Eldbjørg-

  1. Åh, du har vært der :-) ja, det var jo litt småskummelt visse steder- man merker virkelig at man blir eldre og kanskje vurderer ting litt annerledes når man er i slike situasjoner!

   Det var en nydelig tur til Norge, og nabolaget ditt er virkelig vakkert :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s