Snurt

I dag skulle vi altså på rafting med AFPT Convention gjengen. Vel, de som ikke er gravide vel og merke. Jeg fikk nemlig vite rett før vi skulle dra at jeg ikke kunne rafte pga lille bebis i magen, og selv om det egentlig var noe jeg burde tenkt meg til selv, så hadde jeg løyet om jeg hadde sagt jeg ikke følte meg snurt.

Jeg ble med på turen likevel, furtet litt i bussen på veien dit, men så ble det bedre da jeg så den fine naturen som ventet oss. Jeg kunne fylle på vannflasken min rett fra elva og solen skinte, så da valgte jeg å være glad i stedet for å føle meg som en urettferdig behandlet skoleunge som «ikke fikk lov når alle andre fikk lov» liksom.

I morgen drar vi til Oslo og første dag av Conventionen- er det noen av dere som kommer???
Snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s