Input overload

Altså, for en helg! Hodet er stappet med info og kunnskap og jeg vet knapt hvilken dag det er. Men at det har vært en bra Convention, dét er det ingen tvil om! Supre forelesere, ivrige og kunnskapssultne kursdeltakere og generelt bra opplegg har gjort at helgen bare har fløyet forbi. Og det har virkelig gått i ett- hallo, jeg har jo verken fått tid til å trene eller blogge, så det sier jo sitt ;-)

Det har vært fullt kjør fra morgen til kvelds med frokost, forelesninger, lunch, mer forelesninger og middag. Til og med pausene mellom forelesningene gikk i rekordfart da de enten ble brukt i do- eller kaffeautomatkø. Litt mingling har det selvsagt blitt, men på langt så mye som jeg skulle ønsket. Noen kjentfolk har jeg fått slått av en liten prat med, og så har jeg truffet folk som jeg føler jeg allerede kjenner via sosiale medier «in real life». Og så må jeg jo også innrømme at det er litt (les: veldig) stas når det kommer jenter (og gutter?!) bort for å ta bilde med meg liksom, iallefall når stedet kryr med ekte kjendiser ;-)

Jeg håper jeg får gjort en slags Convention-oppsummering til dere, men ikke nå, nå skal det soves!

Tusen hjertelig takk til snille Espen og Kine som lot meg være tag-along-wife på denne turen- jeg gleder meg til neste gang vi ses :-)

2 kommentarer om “Input overload

  1. Æsj, skulle jo hatt et #babybump-bilde sammen med deg når jeg først møtte deg in real life! 😜 uansett veldig koselig å hilse på deg, Inger! Du stråler minst like mye i virkeligheten som jeg har fått inntrykk av når jeg har fulgt deg 😉 gleder meg til å følge deg på veien i sv.skapet videre, du er et nydelig forbilde😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s