..and back

Sitter i skrivende stund på Gardermoen og ville egentlig bare titte innom for å si hei og god mandag og alt det der. ..for det er mandag sant? Anyways, nå går turen straks tilbake til ørkenen, og så blir det jammen lenge til vi skal på reis igjen ass!

Det eneste jeg ikke er fornøyd med når det gjelder uken som var er at jeg ikke har fått fylt opp kofferten med norske matvarer som planlagt. Jeg reiste med ekstra stor koffert for å ha plass til gulost, brunost, skinke, makrell, kaviar, leverpostei, kruskakli og grovbakst, men det ble altså ikke tid til denslags. Heldigvis har vi fått flere gode hotellfrokoster som har dekket de fleste av mine norsk-mat-cravings, så det går nok greit likevel ;-)

Jeg er derimot veldig glad for at vi fikk tid til litt #babybumpbodypump i morges, så nå kan jeg sitte på rompa i x-antall timer med litt bedre samvittighet.

Gotta go,
snaiks :-)

5 kommentarer om “..and back

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s