Makrell i tomat i posten liksom

Før jeg forteller dere om det AWESOME som skjedde tidligere i dag får jeg slenge inn en #reklame sånn at ingen begynner å grine fordi de tror jeg vil villede dere til å kjøpe hermetisk mat liksom.

Men altså, #denfølelsen når du får pakke i posten av Stabburet med masse makrell i tomat, leverpostei og mix til å lage grove scones og knekkebrød! Jeg holdt jo på å få bakoversveis når jeg åpnet den noe slitte esken og fikk se innholdet. De snille folkene på Stabburet hadde nemlig lest posten min om at jeg ikke fikk kjøpt med favorittmaten sist vi var i Norge, og sendte meg like gjerne denne fine overraskelsen som plaster på såret. Fy søren så kult gjort altså!

IMG_2159

Jeg fikk forresten mer enn det som vises på bildet, men både jeg og Ian hadde allerede konsumert hver vår boks makrell og leverpostei da jeg tok bildet. 4 brødskiver rett ned- don’t mind if I do!

PS! Dersom dere vil se en over middels happy Inger post-makrellitomat-surprise kan dere sjekke dagens story på Snapchat (@ingerindubai) :-D

5 kommentarer om “Makrell i tomat i posten liksom

  1. Hahaha, kanonbra! Lo godt av storyen din på Snapchat – skjønner at du nøt det, for både makrell i tomat og leverpostei er skikkelig nam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s