Bonusreps

Kall meg rar, men jeg føler nesten ikke at treningen har skjedd dersom jeg ikke har et Instagrambilde eller bloggpost for å «bevise» det. Og så mye krefter legger jeg tydeligvis i den der überviktige dokumenteringen at det i dag ble to ekstra sett på knebøyen bare for å få en instagramvideo der hele meg kom inn i den lille firkanten Instagram har å by på.

Så ja. Rar. 

I tillegg til ekstra Instagram-repetisjoner brukte jeg generelt ca 5-6 minutter mellom hver øvelse jeg gjorde, noe som resulterte i at økten som burde ha tatt 40 minutt, tok meg nærmere 90 minutter å gjennomføre. Men det ble en bra økt til slutt da, bare ikke særlig tidseffektiv ;-)

A1) 6 x 8 knebøy @ 80kg
A2) 4 x 12 sittende KB Arnold press @ 2×12 kg
A3) 4 x 6 nøytrale pullups
B1) 3 x 10 1-beins RDL @ 60 kg
B2) 3 x 12 skrå benkpress @ 2×16 kg
B3) 3 x 12 lat. pulldown

Nå skal frøkna sove, og når jeg våkner i morgen har jeg vært gravid i 31 uker- dét er sykt det!!! 

Gudd nait :-* 

2 kommentarer om “Bonusreps

  1. Den dagen jeg blir gravid håper jeg er like sprek som deg :) Nei, stryk det- KAN JEG BLI LIKE SPREK NÅ?! :D
    digger deg fremdeles, ass ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s