#babybumpcardio

På søndag gjorde jeg litt #babybumpcardio før vi stakk på Lululemon sin båtfest, og jeg synes økten var så ok at den var verdt å dele med dere.

For å sørge for at jeg ikke kommer for høyt opp i puls (men samtidig ikke hviler for lenge) har jeg blitt flittig bruker av timeren når jeg trener for tiden. Dette er også ganske vanlig innen crossfit, da i form av såkalte EMOMs. EMOM står for every minute on the minute, og betyr helt enkelt at man gjør en gitt øvelse på starten av hvert minutt, og hviler resten av minuttet. Man kan gjøre EMOMs med bare én øvelse, to, tre, eller så mange som man vil. Det blir som en slags sirkeltrening, men med innlagte pauser liksom.

På søndag gjorde jeg 3 ulike øvelser og holdt på i totalt 30 minutt. Dermed ble det altså 10 runder av hver øvelse. Jeg valgte kettlebell swings, goblet squats og airdynen, men her er jo valgmulighetene uendelige.

Prøv gjerne selv med øvelser du liker, eller test min versjon :-) Slik så iallefall min #babybumpcardio ut:

11 kommentarer om “#babybumpcardio

  1. Tar av meg hatter for alt du ennå klare! Besta e at du lar det se enkelt ut!Lykke til med siste innspurt, dette klare du fint:)

  2. Love this!! Takk for video! Dette kan selv jeg klare(altså ikke antall kilo og intensitet men det at jeg ser hva du gjør og at jeg på denne måten faktisk får.ut.den.derre.fingern;) takk supre du!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s