Lørdag ass

Jeg elsker sånne dager som dette! Ingen avtaler eller planer og en hel dag til å bare gjøre det vi vil. Å sove til man våkner av seg selv uten alarm, for så å dra seg lenge i sengen før vi står opp. Å eksperimentere med egg og havregryn for å lage noe som ligner på pannekaker som faktisk ble ganske gode. Ian er jo altspisende, men jeg synes til og med at det smakte ok. Jeg spiste likevel kokte egg og gulerøtter istedet da, for det er jeg helt hekta på om dagen.

Så litt solings ved bassenget på taket i en temperatur som ikke var så grusom som først antatt, etterfølgt av en bra treningsøkt på gymmet. Middag i godt selskap med meksikansk på menyen som avslutning. Så ja, en meget bra lørdag for denne frøkna :-)

Håper dere også har hatt, og forsatt har en bra helg!

I’m out!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Lørdag ass

  1. God helg til deg! <3 Er så moro å følge deg :) Jeg har bare et lite spørsmål om det går an å få hjelp til kostholdsplan/treningsplan fra deg? Og evt hvor mye det koster? Syns det er moro å se dine resultater både på trening/kropp, og er mye gøyere med en gang en har en plan å følge :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s