På peanøttsmør-kjøret

Siden jeg ble gravid har jeg flere ganger fått spørsmålet om jeg har hatt noen spesielle cravings. Og jeg kan vel egentlig ikke si at jeg har hatt det. Det har (som nevnt tidligere) vært mat som har fristet mer eller mindre, men ingen sånn der måhadetnå-cravings. Det er nesten som jeg er litt skuffet. Jeg synes jo selv det er så kult å høre om folk som plutselig har kjempelyst til å legge seg ned å slikke på asfalten, men må vel kanskje konkludere med at det er like greit at akkurat dét behovet ikke har meldt seg ennå ;-)

Mamma for eksempel spiste havregryn som chips da hun var gravid med meg. Vi snakker tørre havregryn liksom. Rett fra den gule posen med Bjørns Havregryn. Uten melk eller noe sånt. Det rare er jo at jeg den dag i dag liker alt som har med havregryn å gjøre, og lurer på om det har noen sammenheng med at det var mammas favorittsnacks mens jeg lå i magen hennes. Dersom det stemmer kommer i allefall vår lille bebis til å digge cherrytomater. Jeg har forsåvidt alltid likt å spise både cherrytomater og andre søtere grønnsaker som mais og paprika som snacks, men etter at kvalmeperioden var over har det sikkert glidd ned nærmere 1000 cherrytomater på denne tutta. Men skal man spise så mye av noe er kanskje bedre at det er tomater og ikke yoghurtnøtter liksom.

I går kjøpte jeg en krukke peanøttsmør til Ian, og den er tom nå. Han spiste litt han også altså, men det var yours truly som slukte mesteparten. Det rare er at jeg etter å ha forspist meg på peanøttsmør for lenge siden (da det liksom begynte å bli «in») så har det ikke fristet i det hele tatt. Inntil i går vel og merke. En skje ble til 10, og det var bare så vidt jeg fikk se det hele i retur da jeg etterpå gikk inn i gymmet for å kjøre 10×10 i frontbøy. Og i dag forsvant resten av krukka slik at jeg i skrivende stund er så uggen at noe babybump bodypump ikke kommer på tale engang. Tar heller med meg mannen hjem på sofaen for en film i stedet.

…med verdens beste samvittighet dersom noen lurte ;-) Aaaaah, det der gravidlivet er ganske ok ass!

IMG_1751

Snaiks!

4 kommentarer om “På peanøttsmør-kjøret

  1. Heisann.!
    Har du lyst til å skrive et innlegg om livet i Dubai/Emiratene? Skrev en kommentar på instakontoen din. Men legger inn et ønske her også. :-)
    Jeg reiser til Abu Dhabi i oktober og er superduer spent på hvordan kulturen er. Leser veldig mye forskjellig på hvordan man skal oppføre seg og kle/te seg, osv. Derfor kan jo du kanskje du si noe om dette? Kanskje drepe noen myter?
    Hilsen
    Linda S.Olsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s