If you can’t say something nice..

..don’t say nothin’ at all som Thumper (aka Trampe fra Bambi) selv sier. Sitter her og nærmest måper for meg selv etter å ha lest gjennom kommentarene som Ida Wulff fikk på dette innlegget. Om man er enig eller ei i det hun skriver så er det for meg, som blogger og som medmenneske, helt sjokkerende hvor slemme folk kan være på nett. Jeg tror jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har fått negative kommentarer på bloggen min, og for det kjære lesere vil jeg takke dere!

Egentlig har jeg absolutt ingen mening om innlegget bortsett fra at jeg liker måten Ida Wulff skriver på sånn generelt. Hovedgrunnen til at jeg fant det viktig å nevne det hele er at det er en ypperlig anledning for meg å nevne at jeg ikke har ligget meg til noen av mine designervesker; hverken veska fra Chanel, Celine, Prada, Valentino eller de to fra Dior. Heller ikke den helt føkkings ekte Birkin-bagen fra Hermès.

Kjenner forøvrig at jeg ble litt småuggen av å innse hvor mange slike fancy vesker jeg faktisk har, og skulle nesten ønske jeg kunne donere dem til noen som bryr seg litt mer om slikt enn det jeg gjør.

Anyways, nå som jeg har fått skrytt av alle veskene mine slenger jeg opp en videosnutt av den superenkle økten jeg gjorde på Vestlia. Det er ikke ofte (les: ekstremt sjelden) at jeg trener med maskiner, så de få gangene det skjer kan det jo like gjerne dokumenteres.

Så, denne økten passer for deg som har tilgang til legcurl og legpress samt en kettlebell, og som har ca 40 minutter å avse ;-)

 

Dette tror jeg forresten var første gang ever at jeg gjorde legpress i en økt, dersom noen lurte liksom ;-)

Ha en fin dag, og vær snille med hverandre!

2 kommentarer om “If you can’t say something nice..

  1. I dag, inspirert av deg, kjørte jeg 10×10. Har kun gjort det med knebøy og da har jeg vært relativt herpa etterpå. I dag høynet jeg og valgte meg tre øvelser. Lette vekter, det skal nevnes og kunne sikkert lagt på 10kg på alle tre øvelsene (35kg, 40kg, 133kg), men jeg var lat og trøtt, haha. Valgte å kjøre 10×10 på frontbøy, deretter supersetta jeg strakmark på stepkasse og beinpress i ordentlig hammerstrength, 10×10, ellers hadde jeg ikke rukket skolen, haha. Snau time tok det, i og med at strakmarken og beinpressen måtte gjøres i to ulike rom. Frem og tilbake, gikk sikkert noen 1000 skritt ekstra der, haha. Nå føles det ganske vondt, svett mens det pågikk, men jeg tror jeg skal bruke denne igjen på lette dager. Likte det :-) Takk for inspoen! Syns du skal kjøre en økt med death by… :-P

    1. Så kult! Bra jobba :-D

      Death by kan jeg nok teste ja, men sparer det til etter jeg har fått lille bebis siden man helst ikke skal komme så høyt i puls når man er gravid.

      Keep up the good work! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s