#babybumpcardio og Star Wars

I dag har vært en sløvedag med stor S. Utenom litt klesvask og en runde med støvsugeren har jeg ikke gjort mye fornuftig. Jeg kjente meg aldeles for lat til å trene, så da jeg gikk ut for å handle mat til kveldens middag tok jeg verdens største omvei, butikken er nemlig egentlig rett over gata, for å iallefall gå meg en liten tur. Bekkenet mitt tillater absolutt ikke noe power walk, men en fin rusletur på en time ble det likevel.

Høgget vi bor i (les: Jumeirah Lakes Towers) er faktisk tilpasset litt utendørsaktivitet (i motsetning til flere steder i Dubai), og jeg gikk bare å tenkte på hvor gøy det skal bli å spasere rundt der med en barnevogn i desember. Åh som jeg gleder meg!

   
    

Nå har vi spist hjemmelaget lasagne og Ian fikk velge film for kvelden. Vi snakker Star Wars fra 1977 liksom. Men det går fint, jeg har sjokolade og en liten bebis som sparker godt i magen så jeg klarer meg :-)

Snaiks!

4 kommentarer om “#babybumpcardio og Star Wars

  1. Hei! Er en stor fan av deg, følger deg både på insta, snapchat og her :-) du er utrolig pen og veldig inspirerende! Er selv veldig glad i å trene og skal nå også prøve å bli gravid, lurte derfor på om du kunne skrive litt om hvordan det er å trene som gravid, dine erfaringer, hvor høy puls osv? Hadde satt stor pris på det!

  2. Ser alldeles fantastiskt ut! Kul att följa din graviditet och träningen under tiden här på bloggen. Väntar själv vårt tredje barn till våren och jag får en massa träningsinspiration från dig här!

    Ha en härlig dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s