And so it begins

Vi har vært så heldige å fått arvet både seng og stellebord til lille bebis fra en av mine kunder, og allerede har venner gitt oss litt klær og bamser og sånt, mens selv har vi ikke kjøpt en eneste ting! Jeg har utsatt det litt med vilje egentlig, for jeg vet at når vi først begynner, vel, da kommer vi ikke til å stoppe med det første heller.

Og i dag klarte jeg ikke vente lenger. I hele 6 timer var jeg og Ian på Dubai Mall (etter å ha først vært en time på Mall of the Emirates), og selv om vi ikke shoppet hele tiden, ble det noen poser med knøttsmå babyklær med hjem likevel. Det er jo så mye søtt å velge mellom at jeg kunne begynt å grine i butikken liksom, men jeg klarte meg med mye «ååååååå-ing», og «seeee såååå golleteee» til Ian i stedet ;-)

Åh, dette er så gøy at jeg nesten ikke har ord! Vi er jammen heldige som har en mini-Houghton i magen. Dersom noen lurte er jeg meget, meget lykkelig om dagen- og lille bebis har jo ikke komt ut engang enda! Hvor skal dette ende liksom?!

Sorry for kliss, men jeg er gravid så jeg tror jeg har lov ;-)

Snaiks!

8 kommentarer om “And so it begins

  1. Det er så herlig å kunne gå inn på bloggen din, og etter å ha lest et innlegg sitte med et like stort smil om munnen som du har her! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s