Shit, jeg var i god form jo!

Facebook minnet meg på at det i disse dager er ett år siden Dubai Fitness Championship gikk av stabelen, en fitnesskonkurranse som per dags dato er det mest slitsomme jeg har vært med på. Når det gjelder mimring tilbake i tid er jo også denne bloggen helt genial, så jeg måtte tilbake i arkivet for å se. Og i dag for eksakt ett år siden postet jeg videoen under, etter å ha vunnet det ene eventet, som gikk ut på å gjøre 5 runder med 75 double unders etterfølgt av 10 «leaps of faith».

Herregud sier jeg bare! Jeg ble jo paff av å se min egen prestasjon jo her jeg for tiden blir andpusten bare av å snu meg i sengen liksom. Joda, jeg kan forsatt kjøre 10 knebøy med 80 kg uten problem, men sånn der kondisgreier.. Jeg føler jeg vagger når jeg går, og hadde jeg måttet løpe etter bussen hadde jeg ikke rukket den for å si det sånn.

Så i og med at jeg føler sånne konkurranser nå tilhører fortiden for min del, så må det være lov å mimre litt tilbake, om ikke annet for å minne dere på at jeg en gang i tiden gjorde annet enn å bare kjøre knebøy også ;-) #snikskryt

 

Og bare for å nevne det så blir det altså en DFC i år også. Jeg har blitt fortalt av en av de ansvarlige at det i år kommer til å bli større enn noensinne, og sånn som jeg kjenner Dubai, så tviler jeg ikke et sekund på at det stemmer. Med bebis i magen har jeg for lenge siden innsett at det ikke blir noen DFC på meg i år. Faktisk så sa jeg jo i fjor at neste år ville jeg ha en veldig gyldig grunn til å ikke delta (les: være gravid), så jeg kan jo egentlig ikke klage siden jeg har fått det eksakt som jeg ville. Men, jeg hadde jo veldig lyst til å se på da.

Datoen for årets DFC: 3. desember. Termindato for lille bebis: 2. desember. Så ja, det er jo mye mulig jeg holder på med min egen lille WOD der rundt de tider likevel :-D

6 kommentarer om “Shit, jeg var i god form jo!

 1. Hei! Jeg hiver ut et spørsmål her jeg, håper det er i orden!
  Jeg har nettopp flyttet hit til Dubai og trenger tips til frisør. Jeg har også blondt hår og er livredd for å ende opp med gult hår eller det som verre er!
  Hvilken frisør bruker du her nede?

  Må for øvrig si at det er enda artigere å følge deg nå, nå som jeg selv er bosatt her i ørkenen!

  Takk på forhånd!

  1. Hei! Og velkommen til ørkenen ;-)

   Oh, jeg hadde akkurat samme problem som deg da vi flyttet hit, men fortvil ikke! Salon Ink på Jumeirah Beach Road er kjempebra! Litt dyrere, men definitivt verdt det ettersom du kan sette deg i frisørstolen og stole på at du/håret ditt blir godt tatt vare på.

   Hva fikk deg til å flytte hit da? Dersom du er intressert i personlig trening vet jeg om et ganske bra sted ass, just sayin ;-)

   1. Tuusen takk for tips! Skal sjekke det ut ;-)

    Min mann skal arbeide her i ett år til å begynne med. Selv er jeg på utkikk etter jobb, men venter i første omgang på å få visum å alt det der praktiske i orden først! :-) Skal legge det med personlig trening på minnet! Har jo eeekstremt god tid om dagen med fri hver dag å greier, hehe ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s