Lululemon boat party

Vet dere, Lululemon, merket på ca 90% av treningsklærne mine, åpner en splitter ny butikk i Dubai i morgen. Det er en ganske big deal, for Lululemon er ganske kresne på hvor de åpner butikker, og etter ryktene å dømme har det vært flere forsøk på å få merket til midtøsten uten hell. Inntil nå that is.

I kveld var det launch party på en freakin båt, og jeg og Ian var så heldige som fikk invitasjon til å komme. Solnedgang på havet, digge kanapeer og drinker, og AWESOME musikk (seriøst, jeg måtte gi my compliments to the DJ liksom!). Jeg tror jammen det finnes værre måter å tilbringe en søndagskveld på gitt ;-) 

Fancy som fy, men man blir ikke særlig mett av kanapeer ass. Iallefall ikke om man gjorde 30 min babybump-cardio før man dro, og generelt sett er gravid liksom. Så nå har jeg klemt i meg en stor skål havregrøt. Jeg tror det kalles #balanse :-D

Håper dere har hatt en fin helg, jeg skal dusje av meg sjølukten og hoppe til køys!

Snaiks

6 kommentarer om “Lululemon boat party

 1. Hei Inger! Du er så fin! Vært fast leser siden the very beginning. Har vært og er ekstra gøy å følge med her inne og på insta de siste månedene. Jeg er tilfeldigvis samme årsmodell som deg, preggo (termin i slutten av januar) og har nylig flyttet til Texas med mannen :O Oh yes, it’s hot as hell and far away from my mummy… So keep up the happy posting. Det smitter! Det er både fint og rart og quite frankly kind of scary å være preggo for første gang altså. El hva? Amerikanerne er harde på hyppige preggo follow-ups. Og de veier meg hver gang.. Bah.. Som den vekta fyker i været. Og særlig når målenheten er i pounds ;) Din flinkistrening er også smittsom! Def motiverende for meg! High-ten-emoji til deg :) ha en strålende dag (el er vel nesten kveld i ørkenlandet ditt nå ;)).

  1. Åh, så hyggelig å høre! Og å være gravid i et fremmed land er jo litt annerledes, men jeg har «trøstet» meg med at jeg jo ikke har noe å sammenligne med likevel. Så dette skal vi klare, eller hur? :-D

   Tusen takk for fin kommentar og masse lykke til med både bebis og den nye tilværelsen!

   1. Assa om vi skal klare det! :) Shit, som jeg gleder meg til å hilse på lille. Så det er ikke noe alternativ å ikke klare det. Jeg har fått forbud fra legen om å ha puls over 120 bpm i over 15 min. 120 bpm er lite når man er preggo… Så her i gården det går i slow, low impact styrketrening med himla mange og lange pauser. Alt er vel bedre enn ikke noe.

    Masse lykke til med siste innspurt! Du er jo snart i mål. Lucky you :)

   2. Oh, ja her går jo pulsen opp bare jeg skifter stilling i sofaen liksom, så det forstår jeg er en utfordring! Men ja, aaaaalt er bedre enn ingenting, OG ingenting er ingenting når man er gravid- skjønner? Alt er lov og det er det som er så najs :-D

    Lykke til videre du også og ha en topp dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s