#gains

Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli vant til den der bumpen på magen min ass. Jeg synes den vokser for hver dag nå for tiden, og jeg blir jo nesten sjokkert hver gang jeg kler av meg foran speilet. Ok, kanskje ikke sjokkert, men i alle fall lettere overrasket ;-) 

Det jeg vet for sikkert er at jeg elsker den. Jeg skal innrømme at det har vært litt mas å finne en god sovestilling i det siste, og jeg har ca 2 bukser som føles komfortable, men fy søren ass, det er så verdt det. Jeg føler meg jo så happy for tiden at det nesten er litt sånn gladkristen-tendenser over det hele. Vi har fått det meste av ting til lille bebis i hus, og det føles mer og mer virkelig for hver dag at vi snart skal bli foreldre. Gravidappen på mobilen kunne i dag fortelle at det er intet mindre enn 55 dager igjen til termin, og det er jo helt sykt! Det var ikke lenge siden det var 100 liksom.. 

Samtidig som at jeg virkelig trives med å være gravid gleder jeg meg jo som en gal til å få møte den lille som ligger inne i magen min. Alle sier man savner magen når den forsvinner, og det tror jeg virkelig på, men da sitter man jo med en liten bebis i armene til gjengjeld for pokker! Så ja, vi kan vel oppsummere med at jeg nyter tilværelsen for tiden, men også ser stort fram i mot tiden som venter :-)

 
Jeg ser også frem i mot hva som venter sånn rent umiddelbart. Vi skal nemlig straks ut å spise med mamma, pappa og svigerfar, og jeg er godt sulten etter dagens babybump bodypump. Jeg fikk plutselig dårlig tid til trenings, og da ble det en effektiv halvtime med 10 x 10 knebøy og 10 x 10 skulderpress. It’s fun when it’s done and all that jazz!

Ha en fin torsdagskveld, jeg tar helg :-D

Snaiks

8 kommentarer om “#gains

  1. Haha, jeg ble også sjokka hver gang jeg så meg i speilet når jeg var gravid, for det skjedde bare en gang i uka, hver fredag når jeg hadde pt-time! Hadde nemlig ikke speil hjemme (bare et sånt lite sminkespeil), siden vi pusset opp! Uansett, er en av de som IKKE savner magen jeg da, jeg mener hallo, kunne jo ikke ta på meg sko uten å bruke skohorn, halsbrann og dårlig kondis, ingen klær som passet (eller sko…), næh, ellers takk :P
    Men nå, permisjonslivet med liten baby, DET er digg det! Superkos!! :D

  2. Flott at du setter pris på det :) jeg er i uke 37 og mitt knøtt har vokst kjempe lite siden uke 33 og jeg sjekkes hver uke nå, og settes antagelig i gang veldig snart, i løpet av 38. Da er han allikevel bare 2200 gr i beste fall. Krysser fingrene for hvert gram om dagen:) Kos deg med magen som vokser, ingenting er bedre enn det! :)

  3. Google bbhugme, bestill en og få sove de siste 2 månedene. Etter at du har sovet med/på den ut svangerskapet er det en ammepute/babynest +++ norsk oppfinnelse av kiropraktorer tror jeg?! Har elsket den siden den kom i hus!

  4. Du kler graviditeten! Har nylig blitt gravid selv og gleder meg sånn til tiden som kommer! Ja, takk til et innlegg om babyutstyret dere har kjøpt og alt annet om baby! Blir gøy når du avslører kjønnet:) Lykke til videre, ikke lenge igje nå, nei! Du er nesten fødeklar når jeg runder 12 uker :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s