#babybumpcardio vol. 2

Dagens babybump cardio har jeg allerede gjort opptil flere ganger før, men siden jeg hadde god tid i gymmet i dag fant jeg ut at jeg skulle filme den likevel. Økten kjenner du kanskje igjen:

1000 m ro
100 frontbøy @ 20kg
800 m ro
80 KB swings @ 20kg
600 m ro
60 push press @ 20kg
400 m ro
40 wallballs @ 7kg
200 m ro
20 pullups (kipping)

Forskjellen i dag var derimot at jeg gjorde ring rows i stedet for kipping pullups. Ian liker ikke når jeg gjør kipping pullups, og når man tenker risk vs. outcome så er jeg egentlig ganske enig. Kipping pullups ikke akkurat er verdens mest kontrollerte øvelse liksom. I alle fall ikke når man har 13,5 kg ekstra å bære på.

Selv om målet ikke er å gønne på så fort jeg klarer, var jeg jo selvsagt svært fornøyd med å bli ferdig etter drøye 32 minutt, over 4 minutter raskere enn for to uker siden. Litt pga ring rowsene, men mest fordi jeg visste at det hele kom på film ;-)

10 kommentarer om “#babybumpcardio vol. 2

 1. Hvor høyt ligger du i puls på denne typen økt Inger? Jeg er også gravid, veldig tidlig i svangerskapet vel og merke, men kommer fort opp over 80% av maks på slike økter om dagen.. Jeg er jo vant til å ha høy puls og det kjennes jo ikke sykt behagelig alltid – gravid eller ikke, Så jeg er liksom så
  usikker på hvor mye jeg skal tørre å gi på..

  1. Det vet jeg ikke, jeg måler aldri puls når jeg trener. Alt jeg vet er at det er mer slitsomt enn det burde være i forhold til hvor mye jeg gir på ;-) jeg tror ikke jeg kunne gitt på så mye mer selv om jeg ville liksom.. Som du ser tar jeg mye pauser og deler opp det store antallet reps i flere små sett. Det føler jeg hjelper med å «pace» meg selv.

 2. Hei hå! :-) :-) :-) Jeg lurer på noe i forhold til 30/30 -intervaller. Jeg liker å løpe dem med 30 sekunders pause, men hvis jeg er skikkelig i slaget, så vil jeg heller ha 60 sekund pause og gå helt amok på sprinten. Totalt løper jeg jo like mange sprinter, men på to ulike måter. Hva er forskjellen med tanke på både kondisjon og fettforbrenning? Hva synes du er best selv? (Sett bort i fra tidsbruk). Mener å huske at du løp med 60sek pause før..?

  1. Hei! Jeg var selv mest fan av 30/30 jeg, og tro meg jeg savner det!!

   Forskjellen er nok ganske liten men på grunn av høyere hastighet og lengre total arbeidstid (samt potensial for å orke flere intervaller), så har 30/60 versjonen en fordel. Men på grunn av den korte pausen ved 30/30 vil du skille ut mer melkesyre, noe som også er svært bra for fettforbrenningen.

   Den beste versjonen er den du liker best, helt enkelt for at da er sjangsen for at du faktisk gjør økten så mye større ;-) Og liker du begge versjonene, så varierer du mellom de to :-)

 3. Jeg må virkelig le. Denne økten bega jeg meg ut på i dag formiddag, men skjønte kjapt at noen modifikasjoner måtte til, haha! Du er virkelig rå, Inger. Tommel opp :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s