Sushi with a side of celebrity

Ok. Som om jeg ikke var gira nok fra før på å spise sushi til middag i dag, så var selveste Roger freakin Federer på restauranten da vi kom jo!!! Starstruck much eller?!

Jeg kunne ikke la vær å spørre ham om et bilde. Dette var nemlig andre gang jeg har sett ham! Noe jeg selvsagt måtte nevne for de to søte tvillingjentene hans. «Do you remember that daddy» spurte de ham. Haha, lol, jeg måtte jo forklare dem at møtet betydde litt mer for meg enn for ham liksom ;-)

Men serr, hvor kult var vel ikke det!? Sushien smakte godt også forresten :-D

Snaiks!

2 kommentarer om “Sushi with a side of celebrity

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s