Ticking off the list

I dag oppdaget jeg online shopping. Velkommen etter tenker kanskje du, men ja, jeg tror faktisk jeg kan si at jeg aldri har shoppet online før. Og det har jo skjedd litt på den fronten ser jeg. Over er tydeligvis tiden der man satt med en H&M katalog i hendene og ramset opp artikkelnummer i telefonen liksom. I dag bestilte jeg brystpumpe fra Medela etter tips fra Sara på bloggen Paleoliv, og en drøy time etter at jeg (med Ian sitt kredittkort, høhø) hadde gjort bestillingen fikk jeg en telefon med beskjed om at pumpen blir levert på kontoret i morgen mellom 2 og 4. Hallais liksom! Dersom det er så lettvint kan jeg virkelig trives med sånn der online shopping ass. Særlig med tanke på at jeg forsatt har infoen til Ian sitt kredittkort ;-) 

 
Sånn ellers kan jeg melde om at jeg gjorde 8 sett av 10 knebøy, 10 skulderpress og 10 ring rows før jeg dro fra jobb i dag- en økt som nå har blitt så standard at jeg nesten ikke fikk med meg at det skjedde en gang. Serr. Vi snakker autopilot på høyt nivå.

Og dere, jeg har nok en ekstra god radar for å plukke opp folk som er gravide, men er det ikke mange som er gravide for tiden?! Det kan umulig være noe bare jeg føler, eller? Og nå så jeg nettopp på Instagram at Jenny Skavlan og Fingern skal ha barn i april! Jeg ble jo helt superhappy jeg og Ian bare så rart på meg. Den kidden der ass, han eller hun får typ verdens kuleste foreldre :-D

I’m signing out,

Snaiks

10 kommentarer om “Ticking off the list

  1. Jo, helt klart. det ER mange som er gravide nå. Mange venner og mange bloggere. og Elizabeth :D Føler et visst press. haha. men tror vi venter litt.

    1. Hehe, jeg har vært der jeg også. Følte at vi burde bli gravide liksom, mer enn at det var noe jeg ville selv. Men plutselig en dag er du klar og skulle ønske du var gravid i går, slik var det i alle fall for meg! Alt til sin tid :-)

  2. Holdt på akkurat sånn da jeg var gravid! Alle hadde jo plutselig store mager eller barnevogner, og jeg frydet meg over hver eneste kjendis som var gravid. Still do!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s