TRENINGSDAGBOK UKE 43

Mandag 19. oktober
A1) 8 x 10 knebøy @ 70kg
A2) 8 x 10 skulderpress @ 30kg
A3) 8 x 10 ring rows

Tirsdag 20. oktober
Treningsfri

Onsdag 21. oktober
A1) 4 x 6 nøytrale pullups
A2) 4 x 12 sittende Arnold press @ 2 x 12kg
A3) 4 x 12 kcal på air dyne
B1) 4 x 12 skrå hantelbenkpress @ 2 x 16kg
B2) 4 x 12 ring rows
B3) 4 x 12 kcal på air dyne

Torsdag 22. oktober
6 runder, med start hvert 3. minutt
10 markløft @ 40kg
10 push jerks @ 40kg
10 frontbøy @ 40kg

Fredag 23. oktober
Treningsfri

Lørdag 24. oktober
Treningsfri

Søndag 26. oktober
30 min EMOM (every minute on the minute)
15 KB swings @ 20kg
15 KB goblet squat @ 20kg
10 kcal på air dyne

IMG_1723

2 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 43

 1. Hei Inger :)

  Jeg skal være gjest i et bryllup om et par måneder og har i den anledning kjøpt meg det jeg synes er verdens fineste kjole. Men…jeg har et problem og det er at de hengete armene mine ikke kler kjolen særlig godt. Dette skulle jeg selvfølgelig ha tatt tak i for lenge siden, så da lurer jeg på om du har noen gode i-siste-liten-øvelser? :) Ellers vil jeg si at jeg liker bloggen (og snapen!!) din veldig godt, og særlig humoren slår alltid an hos meg! :)

  Hilsen Andrea

  1. Hei Andrea!
   Så hyggelig å høre at du liker både blogg og snap :-D

   Dessverre har jeg ikke noen quick fix tips til deg.. Ta på den den fine kjolen og bær den som om du hadde verdens fineste armer! At de er hengete er nok bare noe du tenker over uansett, så så lenge kjolen passer og du synes den er fin så ville jeg ikke brydd meg en døyt om armene ikke ser ut som Michonne fra Walking Dead sine liksom (hun har verdens fineste armer ever, just sayin). Kos deg masse i bryllup! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s