Hei mitt navn er Inger og jeg er gravid

Altså, jeg regner med at dere hadde fått med dere såpass til nå, men i motsetning til hva som har vært ståa de siste månedene så har jeg i dag følt meg litt mer gravid enn vanlig.

Det begynte med at jeg våknet flere ganger i natt av ekstrem halsbrann. Den har egentlig ikke plaget meg særlig i det siste, men i natt kom den altså tilbake med full giv. Jeg var derfor ekstra trøtt da jeg våknet i morges for å dra hjem til min eneste kunde for dagen, og heldigvis var det ikke så mye mer på dagens agenda. Jeg sier det bare; all cred til gravide som har vanlige 8-17 jobber ass! Mashallah!!!

3 menn fra IKEA kom i ettermiddag for å sette opp intet mindre enn 4 skoskap til gangen vår. Det er ikke akkurat flust av skapplass i leiligheten, og vi har til nå hatt de fleste skoene våre i en av kommodene på gjesterommet. Nå er skoene derimot på plass i skoskapene, og vi har mer enn én skuff til rådighet for lille bebis sine klær- jeeei :-D

Tanken min var jo å få ryddet litt i greiene til den lille da, men etter at jeg hadde flyttet over ca 150 par med sko (..ikke langt fra sannheten ass..) og støvsugt opp IKEA-restene, så var det ikke mer futt igjen i meg. Trening utgår dermed også, selv om jeg hadde gode intensjoner for en økt i dag etter to dager treningsfri allerede.

Oh well, jeg drar graviditetskortet og sier at det får være lov ;-)

IMG_3133

Nå skal det mekkes havregrøt til middag. Kanskje ikke den mest spennende søndagsmiddagen, men jeg har helt dilla for tiden og Ian er alt annet enn kravstor når det kommer til servering, så han klarer seg nok også med grøt.

Håper dere har en litt mer energisk søndag enn meg,
snaiks :-)

6 kommentarer om “Hei mitt navn er Inger og jeg er gravid

  1. Har också cravings på havregrynsgröt till middag, med jordgubbssylt 😛 – men har nu också smygstartat med risgrynsgröten….

    1. Hei! Oh, har fått det spørsmålet flere ganger, og jeg vet jo at jeg hadde nådd ut til flere ved å skrive på engelsk, men det tar så mye mer tid å skrive på engelsk. Sorry :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s