Legday

Etter 3 dager treningsfri på rappen var jeg mer enn klar for en god økt i dag. Så gira var jeg at jeg trente rett etter min første morgenkunde, før frokost og greier (#ff) nesten som i gamle dager ;-) Jeg har nemlig ikke trent fastende så ofte siden jeg ble gravid, i alle fall ikke de siste månedene, men til tross for at jeg holdt på i 2 timer (!) i dag så gikk det helt fint.

Jeg holdt forresten ikke på i 2 timer fordi jeg gjorde så mye altså, men tiden flyr jo når man supersetter hver eneste øvelse med Snapchat og Instagram. Alt annet enn tidseffektivt, men jeg digger å ha god tid i gymmet.

Noe fornuftig fikk jeg i alle fall gjort innimellom all sosial mediaing. I dag stod dette på menyen:

A1) 5 x 10 overhead squat @ 40kg
B1) 5 x 20 knebøy @ 50kg
C1) 3 x 15+15 ettbeins RDL @ 50kg
D1) 3 x 10 Nordic hamstring i GHD

Og selv om det er øvelser dere sikkert kjenner og har sett ørten ganger før, så filmet jeg litt jeg. Jeg hadde jo så god tid ;-)

2 kommentarer om “Legday

  1. FANTASTISK at du filmer så vi mer dødelige skjønner og blir motivert!! Du er kjempeflink og nydelig som gravid altså! Måtte le da jeg så snap’en i dag tidlig det du beskrev drømmene dine. Hadde akkurat samme drømmer da jeg var gravid. I tillegg drømte jeg at jeg glemte å amme.. Kom på det da baby var noen uker gammel😳😂hormoner baby! What can I say..?😆Nyt tiden(sikkert lei av å høre det da men..) og sov masse og kos deg!! :) takk for at du inspirerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s