Time you enjoy wasting, was not wasted

I går drømte jeg at lille bebis kom, men jeg var skuffet fordi h*n ikke var så søt som jeg hadde sett for meg, og i natt drømte jeg at jeg glemte av alt som het bleieskift, og babyen gikk en hel dag uten at jeg så mye som sjekket bleia. Fy søren, da føler man seg som en bra vordende mor (og generelt et bra menneske) når man våkner liksom :-O

Men jeg har fått trøstende ord på Snapchat om at dette visstnok er normalt, og at det er hormonene som spiller meg et puss. Vel, de hormonene kjenner jeg på i dag i alle fall, for jeg har vært så trøtt og slapp at jeg la meg i sengen igjen etter min første (og heldigvis eneste!) kunde for dagen. Halsbrannen har igjen gjort seg gjeldende, og jeg begynte å grine av en post på Instagram. Det var en klisjeaktig graviditetsquote som jeg kanskje ellers hadde syntes var klein, men i dag fikk den altså vannverket i gang for full guffe. Jeg har alltid hatt lett for å ta til tårene, men nå skal det altså ikke så mye til. Teksten «I knew you would be lovely» som står på den ene bodyen til lille bebis gjør meg jo også rørt til tårer, så ja, der er ståa liksom.

En god venninne med en liten krabat på snart 9 måneder sa til meg i starten av graviditeten at jeg skulle ta meg tid til «me-time» når jeg kunne. Altså ha dager der jeg ikke gjorde noen ting, og typ hadde en hel dag i sengen eller på sofaen med film og ingen gjøremål. Visstnok blir det nemlig ikke så mye sånt når man får smått i hus ;-) Så jeg hører på henne jeg og nyter litt «wasted time» i dag.

 

Snaiks :-) 

2 kommentarer om “Time you enjoy wasting, was not wasted

  1. Drømmer og fantasier under graviditet, bidrar til en mental reorganisering. Det kan skape trygghet å ha drømt seg gjennom ulike scenarier. Med andre ord – det gjør deg rett og slett klar til å bli mor :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s