2 timer jobb & 2 timer solings

..og der har dere min dag!

Foruten PT-timer for to arabiske gutter på 9 år (vi snakker hinderløype og dogdeball i stedet for markløft og knebøy liksom) og baking av grove rundstykker til kvelds, så har jeg ikke foretatt meg noe særlig fornuftig i dag. Men det har vært en fin dag likevel der jeg blant annet har fått litt etterlengtet sol på skrotten.

Jeg sier det ikke for å provosere, for jeg fatter jo at det ikke akkurat er sommer og sol hjemme i Norge for tiden, men det kan være litt tiltak å komme seg ut i solen selv om det er fint vær hver dag her i Dubailand (utenom i går vel og merke, da regnet det :-O). Det har nesten vært for varmt, og da frister det ikke like mye å ligge i solsteiken, men i dag viste gradestokken (les: temperaturmåleren på Snapchat) i underkant av 30 grader, og det er absolutt levelig. Jeje, cry me a river og alt det der- jeg skal holde kjeft nå ;-)

Ønsker dere en fin helg!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “2 timer jobb & 2 timer solings

 1. Hei,,
  Skal til Dubai snart og lurer på hvilke klær jeg burde ta med. Kan man gå med korte skjørt eller må man ha lengre bukser når vi skal gå rundt på kjøpesenter, i byen, på sightseeing osv.?

  1. Jeg ville spart det aller korteste skjørtet til kjøpesenteret, selvsagt pga «regelen» er at man skal dekke knær og skuldre, men mest fordi det er kaldt!! Men det er ofte jeg har skjørt som rekker meg til rett over knærne, i stedet for rett under. Og så dekker jeg alltid skuldrene i alle fall. På sightseeing kommer det jo litt an på hvor dere er. Skal dere for eksempel i gamlebyen ville jeg også lagt igjen stroppesinglet og hotpants liksom. Men på stranda er det strandsklær som gjelder.

   Generelt skal man tenke på å ikke kle seg for utfordrende, samt tenke på at det er aircondition overalt innendørs :-)

   God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s