Thrusters på menyen

Mamma sin fysioterapeut hadde sagt at for å sette fødselen i gang så måtte jeg gjøre noe jeg ikke vanligvis gjør, så i dag gjorde jeg sumo markløft og thrustere på trening. Haha, jeg er ganske sikker på at det ikke akkurat var det hun mente, men jeg fikk i alle fall et innfall om å gjøre det. Og så la jeg til litt knebøy også, bare sånn at kroppen ikke skulle få sjokk liksom ;-)

Det har ikke blitt like regelmessig styrketrening i det siste, og det kjennes. Jeg trengte lenger pause enn vanlig mellom knebøyene, men det er vel kanskje sånn man må regne med sånn én uke før termin? Det var tungt mens det stod på, men som vanlig var det fun when it’s done. Jeg gjorde:

5 x 20 knebøy @ 50kg
4 x 20 sumo markløft @ 70kg
3 x 20 thrustere @ 30kg 

 

Her ble det hjemmelaget lasagne til middag og maaaaaan så godt det var om jeg skal få si det selv. Det er mye mulig at jeg er altfor mett når det blir leggetid, men det var det i så fall verdt ;-)

Ha en fin kveld,
I’m out

5 kommentarer om “Thrusters på menyen

  1. Hei Inger!:-) Eg har aldri lagt igjen en kommentar til deg, men nå må eg bare. Du må ikkje høre på han mannen din når det gjelde snapchat – du e dridkule uansett ;-) Og ja, bler jo heilt spent på fødsel, når du ikkje oppdatere på snap :-D Følge med deg både her og der, og du e bare så inspirerende og gjennomgod! Lykke til med fødsel og beibi <3 Du rule!

  2. Så flott og sprek du er, og for en flott mage! Følger med daglig, og jeg er spent på kjønn og navn her :-)
    Har smp, ble ringt opp 3 ganger i dag fra Dubai nummer, og lurer på om det finnes sider eller mulighet til å fonne ut hvem det kan være?
    Masse lykke til med fødsel og nybakttiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s