#transformationtuesday

..på en onsdag ;-)

I dag har jeg vært gravid i 39 uker. I nesten 10 måneder har det vokst en liten person inne i magen min og det er faktisk helt sykt å tenke på! Ikke bare det at ett menneske har vokst frem inni meg (hallo, bodybuilding på høyt nivå liksom!), men at jeg faktisk har vært gravid så lenge. For når jeg tenker tilbake til den dagen jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, kjenner jeg jo at det er noe som skjedde for lenge siden, men samtidig har det gått så fort. Til og med de siste ukene som jeg fryktet ville gå sakte, har bare flydd av gårde. Nå kan jo lille bebis egentlig komme når som helst, og livet vårt vil aldri, aldri bli det samme igjen. Fy søren. For en tanke.

Og at det har skjedd noe med kroppen min over denne perioden er det jo ikke akkurat noen tvil om. Nå når jeg ser på kulen i speilet må jeg jo le litt av meg selv over noen av de tidlige bildene jeg tok av babybumpen min. Det ser strengt tatt bare ut som at jeg har hatt et godt måltid mat, men der og da syntes jeg jo at det så ut som at det lå en baby i magen min. Uansett er det gøy å ha disse bildene så se tilbake på, og i sånn ekte Instagram #transformationtuesday-stil tenkte jeg at jeg kunne dele noen av de med dere også:

IMG_3916
14 uker
IMG_3917
15 uker
IMG_3919
18 uker
IMG_3920
19 uker
IMG_3922
20 uker
IMG_3924
21 uker
IMG_3926
22 uker
IMG_3928
26 uker
IMG_3930
27 uker
IMG_3931
29 uker
IMG_3932
30 uker
IMG_3934
32 uker
IMG_3935
33 uker
IMG_3937
34 uker
IMG_3938
35 uker
IMG_3939
36 uker
IMG_3940
37 uker
IMG_3941
38 uker
IMG_3990
39 uker

Ganske kult om jeg skal få si det selv, og kroppen er virkelig fascinerende. Minn meg på å aldri tenke eller snakke stygt om den ever again!

Det regner i Dubai i dag, og det er såååå koselig! Seriøst, du vet du har bodd lenge i Dubai når du blir gira av regn liksom ;-)

Ha en fin dag!
Snaiks :-)

10 kommentarer om “#transformationtuesday

 1. Heia vakre Inger!
  Har du noen tips til hotell vi kan bo i Dubai på med en liten gutt på 10 mnd :-) Vi reiser i januar :)
  Blir superglad for svar, jeg blir helt forvirret av å se på hotellene, så utrolig mye lekker, men også veldig høye priser på en del :-P

  Masse lykke til med innspurten! du stråler!

  1. Hei! Jeg har dessverre ikke tips om konkrete hotell, men ville sett på noe i områdene JBR eller Dubai Marina. Da er dere nære strand og restauranter, og ikke lange taxituren fra shopping.

   God tur og kos dere masse :-)

 2. Hei Inger!

  Advarer allerede nå om at her kommer mye klisj… Hehe.

  Først og fremst må jeg si at du er helt ufattelig nydelig! Selv som høygravid stråler du, og bebbismagen din må være noe av det skjønneste jeg har sett!

  Synes nesten litt synd på de rundt meg som må høre på maset mitt, men jeg klarer ikke slutte med å vise deg fram! Kjæresten min stakkar er redd for at jeg blir så gira at jeg vil bli mamma selv – men vi har så mye av ungdomstida vår igjen, så det må vente! Likevel må jeg være ærlig og si at jeg gleder meg sånn til å få en superfin bebismage som deg!

  Mamma er jordmor – så om jeg ikke var i ekstase over graviditeten din, så er hvertfall hun det!! Hun synes du ser utrolig nydelig, sunn og frisk ut! Det må du ta til deg!

  Ønsker deg virkelig alt godt, og masse lykke til med tiden framover! Gleder meg sånn til å følge med!

  Ingrid

  1. Wow! Ingrid, jeg blir jo satt ut!! Tusen takk for kjempefin kommentar og som gjør at smiley omtrent går rundt på meg :-D

   Det er jo ikke vanskelig å stråle når man får sånne fine ord fra mennesker man ikke kjenner en gang. Tusen hjertelig takk til både deg og mamman din :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s