Mens vi venter på lille bebis

Advent kunne ikke kommet på et mer passende tidspunkt, for jeg er som nevnt i ventemodus for alle penga! Jeg drømte i hele natt at det ble action, og jeg var så happy for å endelig kunne avsløre kjønnet og fortelle dere at jeg var blitt mor. Åh lol, man drømmer virkelig mye rart som gravid ass.

Som følge av all den rare drømmingen våknet jeg før fuglene feis i morges, og det var til og med forsatt mørkt ute da jeg slo opp øynene. Det var jo ganske koselig, så jeg krøp like gjerne tilbake i sengen med en kaffekopp da Ian dro på jobb. Men så sovnet jeg visst igjen, og sov helt til 11, så det er i alle fall ingen som kan si at jeg ikke hører på tipset om å sove mens jeg kan ;-)

Det var lite spiselig i kjøleskapet, eller dvs, vi hadde ikke egg, så jeg tok på capsen og la ut på tur. 30 minutter var alt jeg gadd, men jeg fikk da kjøpt egg i det minste.

Så mye mer «nytt» har jeg ikke å komme med, men jeg håper dere har forståelse for det i disse tider.

Men jo, jeg kan jo tipse om denne artikkelen som jeg ble intervjuet for i går. Ikke så mye nytt for dere som leser flittig her kanskje, men stas likevel- synes jeg da ;-)

Snaiks

3 kommentarer om “Mens vi venter på lille bebis

  1. Du e så sygt helt, Inger!! Digge deg😊
    Masse lykke te med fødsel og barseltid. Det e det besta så finnes❤️

  2. Heihei:)
    Begynte å følge bloggen din da jeg ble gravid selv. jeg er nå snart 17 uker og disse ukene har jeg vært kvalm og hengt over toalettet. Kvalmen har de siste dagene så vidt sluppet taket og jeg har vært på to joggeturer. Men jeg liker best å trene styrke. Før jeg ble gravid trente jeg tung styrke med 5-7 rep 4 ganger i uken + en time spinning og en time trx.
    Nå skal jeg snart i gang med styrke treningen igjen, men er litt blank på hvordan jeg skal starte og legge opp programmet. Jeg var 13 uker gravid i januar da jeg mistet, så jeg er veldig redd for alt denne gangen. Hadde sett frem til babybumpbodypump, men nå trenger jeg alså et ekstra push for å komme i gang. Så nå at du hadde litt lite å skrive om, så kansje du kan skrive litt om dette? Kansje et fullkropp program? Litt tips til å komme i gang? Blir litt skummelt når en har vært borte så lenge…

    Digger bloggen din og ønsker deg masse lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s