Morgentur i Dubai Marina

Svømming funka tydeligvis ikke for å sette i gang fødsel, så i dag testet jeg tipset jeg fikk fra en av dere om å gå en laaang tur. Jeg gikk rundt Dubai Marina, samme runde som jeg tidligere løp på ca 55 minutter. I dag tok det meg 2 timer og 20 minutt å gå eksakt samme runde!! Åh lol, ingen speedwalk her altså :-D

Termin er ikke før på onsdag, så jeg burde jo egentlig ikke være utålmodig ennå, men jeg kan ikke for det. Det er ikke det at jeg er lei av å være gravid engang, jeg er bare så sinnsykt klar for å møte lille bebis. Nå har vi jo ventet så lenge, kan h*n ikke please bare komme?!

Yalla Habibi!!!

En kommentar om “Morgentur i Dubai Marina

  1. Lykke lykke til med siste innspurt og den kommende bebis!!
    Jeg har også termin 2 desember, det er virkelig ikke mange dagene igjen!! Litt uutholdelig å vente er det da, spesielt når man ikke vet NÅR han/henne har lyst til å komme til verden. <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s