Forelsket

Siden jeg våknet onsdags morgen har jeg sovet ca 8 timer, så ettersom den nydelige jenta som ligger ved siden av meg sover søtt, burde vel jeg også sove. Men jeg klarer bare ikke la være å se på henne. Hun er så ubeskrivelig vakker.

Det er så mange følelser at jeg nesten blir helt matt. Tårene har trillet mer enn én gang i dag for å si det sånn! Jeg hadde jo så mye å vær takknemlig for før denne velsignelsen kom, og jeg forstår virkelig ikke at det skal være lov å være så lykkelig som jeg er nå.

Tusen hjertelig takk for alle lykkeønskninger. Jeg er mildt sagt overveldet over hvor snille folk kan være mot mennesker man ikke engang kjenner. Er det rart jeg griner?!

God natt fininger, jeg skal prøve å gjøre som datteren min og sove litt.

PS! Bare det å skrive «datteren min» satte i gang vannverket på denne nybakte moren, FYI.

I’m out!

31 kommentarer om “Forelsket

 1. Gratulerer så mye med den helt vidunderlig skjønne jenta deres! Det har vært kjempegøy å følge graviditeten din, og jeg gleder meg til å følge dere videre også nå som lille bebis har kommet :-) Du inspirerer, Inger, og jeg syns det er herlig at du byr så på deg selv! Elsker å sjekke snapchat, og gjør det alltid med et smil om munnen fordi du e du og du e bra!

  Stor klem og kos dere masse videre!!

 2. Gratulerer så mye :) Hun er nydelig! Nylig bare «måtte» jeg begynne å følge deg på snap i tillegg til insta og blogg. Så koselig! Jeg har termin 31/1. Kjenner deg jo ikke på ordentlig, men skal love deg det er water works på gang her også. Kos deg masse masse med din lille bundle of joy!

 3. Aldeles nydelig <3 Forøvrig enig i alt det Emilie skriver her – du er absolutt favoritt på snap!! :D Kos deg masse med lille, jeg koser meg med nr 2 her hjemme, han har allerede rukket å passere fire måneder, hjelpes så fort det går, vi må bare nyte!! <3 <3 <3

 4. Gratulerer så mye med en nydelig datter Inger!! Jeg var helt sikker på at det ble en gutt…så feil kan man ta ;-)
  Nyt tiden <3

 5. Høhøhø, ikke bare du som griner.. Når jeg såg snapen du la ut igår «hun bare sover og sove og sover, og jeg bare griner og griner og griner» så gråt jeg og som en liten unge, hahaha :) og jeg har ingen gravidhormon å skylde på, er bare veldig rørt av å se hvor lykkelig du er :D

 6. Gratulerer så masse! Etter å ha blitt mamma så setter den grininga ganske raskt i gang når det gjelder bebiser gitt, blir tårevåt bare av å se bildet av din lille fine og tenke 4 måneder tilbake da vi satt der med vår lille bylt. Du har sikkert hørt det fra mange, men ta godt vare på disse første ukene, det er noe veldig spesielt med disse ukene. Så lenge man er heldig og slipper unna barseltårer, så er den første tiden med det lille vidunderet veldig fin. Og den går så raskt over! Du vil ikke tro hvor raskt de vokser :-) Ta vare på deg selv også, det er lurt å få seg litt søvn. Selv om det er klin umulig de første døgnene, da er man rett og slett rusa på kjærlighet og hormoner. Kos dere!

 7. Herregud så nydelig hun er! Blir så misunnelig på dere nå, for bare mer og mer lyst på en liten bebbis <3 masse lykke til, dere kommer til å være noen fantastiske foreldre! Unner dere alt godt <3

 8. Hun er utrolig vakker! Syns det er så gøy og følge deg, dere er så søte og jeg blir skikkelig glad på deres vegne <3

 9. Herremin så vakker datter dere har fått 💗
  Gratulerer til dere!! Kos dere masse, skjønner at du ikke klarer å sove når du har henne å se på!! Nydeligste jeg har sett!!

 10. Tnåå,nyydelig jente 😍 Gratulerer så mye! Det har vært så gøy å følge deg gjennom graviditeten,og det er jo enda gøyere nå som hun er født! 😃

 11. Gratulerer så mye, Inger! Hun er helt fantastisk vakker! Både jeg og samboeren min følger deg på snap, og siden vi venter vårt første barn i april, er det ekstra spennende i denne tiden. Har tydeligvis litt gravidhormoner, jeg også, har grina av flere av storyene dine de siste dagene..! Jaja. Er vel bare å venne seg til. Kos dere videre i denne lykkeboblen, gleder meg til å følge dere videre! Klem fra Kristine

 12. Hei å endelig kom denne fine gaven frem,vkker som sin mamma,for hun ligner deg;)
  Nyt og kos deg i disse dager for de ar fort slutt og en sådan tid kommer ei tilbake..vakker tid;)

  Klem Inger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s