Our newest SHP team member

I går introduserte vi Kaia for gjengen på jobb, og jeg vet ikke hvem som var mest stolt av meg og Ian når til og med den mannlige delen av laget ble stående å bare stirre på henne.

Ian har allerede vært tilbake på jobb ett par dager nå. Det er mye action i Dubai for tiden med årets utgave av Dubai Fitness Championship, og Ian har fått behandle blant annet Kristin Holte, Annie Thorisdottir og Lauren Fisher. Vi har alltid vært glade for at jobb er rett over gata fra der vi bor, det tar mindre enn 5 minutt fra dør til dør liksom (kanskje 7 min dersom heisen er treig), men nå setter i alle fall jeg mer pris på det enn noen gang! Ian kan komme hjem her for å spise lunch for eksempel, og jeg og Kaia kan lett dra bort på jobb for å henge i resepsjonen dersom vi skulle kjede oss mellom kos og bleieskift ;-)

Selv vet jeg ikke når jeg kommer til å begynne å jobbe igjen, men det er jo det som er luksusen ved å drive eget. Vi kan strengt tatt bestemme det helt selv. Sånn ellers i Dubai er det vanlig å begynne på jobb igjen etter 45 dager. What?! Én og en halv måned liksom- jeg hadde sagt opp jobben!!!

Oh, jeg kjenner meg virkelig heldig ass som bare får lov til å kose og nyte tiden med den lille bylten av godthet som ligger på brystet mitt as we speak.

Laters,
I’m out :-)

6 kommentarer om “Our newest SHP team member

  1. Hun er nydelig! Gratulerer :)

    Men i all verden – 45 dager?!
    Har de no sånn baby-barnehage da til babyene, eller barnepike?

  2. Ææ 45 dager er jo sykt. NYT tiden med den lille det går så altfor fort <3 Jobbe skal man gjøre resten av livet men de små er kun små en gang <3

  3. Nydelig jente dokke har fått, gratulerer så mykje :)
    Men en ting eg har lurt på sida eg begynte å lese bloggen din er om Ian er norsk eller er han fra Dubai? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s