Første trilletur

Før jeg forteller om vår aller første trilletur med Kaia, må jeg jo nevne at Xplory vognen vår fra Stokke er sponset fra de snille folkene fra Babyshop på Kvadrat. Babyen derimot har vi laget helt selv ;-)

Men altså, i forigår skulle vi til legen for å prate litt etter fødsel, og siden klinikken ligger rett over i Dubai Marina bestemte vi oss for å trille dit i stedet for å kjøre. Helt siden vi fikk vognen har jeg hatt lyst til å prøvekjøre den, og det har hendt flere ganger at jeg har kjørt den rundt i den ikke altfor store leiligheten vår bare for å få litt følelsen av hvordan den var. Så å si at jeg var happy da vi trillet avgårde er en underdrivelse ass!

P1000993

P1000999

P1010005

P1010006

P1010007

P1010016

P1010017

P1010022

P1010029

Vognen er helt super, så jeg må bare få takke Babyshop nok en gang for å ha sendt den over! Jeg valgte den som nevnt tidligere basert på utseende, så det var godt å kjenne at den også var lett å manøvre. Nå har jo ikke akkurat Dubai det mest krevende terrenget å by på, men vognen funket i alle fall utmerket på brostein og asfalt. Hehe ;-) Lille oppi vogna likte tydeligvis også godt å trille vogn, hun sov hele tiden, mens mamma og pappa smilte som to stolte haner. Selv om det ikke var lange turen vi gikk (ca 30 min hver vei) kjentes det ganske godt i både bekken og underliv generelt, så de altfor lange turene skal jeg ikke begi meg ut på enda, men fy søren jeg gleder meg til å trille mer fremover :-D

Og sånn ellers kan jeg nevne at den her nybakte mammaen begynte å grine da legen vår kom ut i resepsjonen for å møte oss. Sist gang vi så henne hjalp hun oss jo med å få Kaia til verden, så det er jo kanskje ikke så rart at det satte litt følelser i sving. Og jeg skal altså fortelle om fødselen, i kanskje litt for mye detalj for enkelte, men tiden strekker bare ikke helt til for blogging om dagen. Dette innlegget startet jeg på på søndag liksom ;-)

Anyway, ha en fin dag. Her er det en liten som vil ha pupp!

12 kommentarer om “Første trilletur

 1. Altså – må bare si gratulerer med verdens søteste bebi og verdens fineste foreldre! Kaia er heldig som har dere, kan jeg tenke meg! Blir oppriktig glad av alle bildene og snappene dine!! Alle de følelsene asså ♡ Håper alt er bra med dere og jeg gleder meg til innleggene fremover. U rock :) Hilsen ei som håper på samme lykken i livet en eller annen gang, haha!!

 2. Gratulerer så mye med den nydelige jenta! Har fulgt deg på snapchat, instagram og bloggen din lenge, syns det er så herlig å se hvor stolt du er over den lille :-)
  Gleder meg masse til å følge dere videre, og ikke minst til å lese fødselshistorien din :-)
  Ha en fin dag, stor klem :-)

 3. Livet deres er en sann drøm for meg 😍 Tenk å få bo i Dubai, jobbe, få barn og ha det helt tipp topp 💞 Skulle virkelig ønske at jeg i mine unge år( nå over 50)hadde turt reise og oppleve mere. Sier til mine 3 flotte barn at de må bare tørre og gjøre som de ønsker. Sååå flott å følge dere nydelig mennesker på deres ferd i livet 💐✨💕

  1. Åh takk Inger! Så hyggelig av deg! Men nå skal det nevnes at jeg nok ikke hadde våget så mye dersom det ikke var for Ian, så jeg har ham å takke for mye av det jeg får oppleve :-)

   Ønsker deg en riktig god jul!
   Stor klem fra en Inger til en annen ;-)

 4. Gratulerer så mye med den nydelige jenta!
  Hun er heldig som har en så flott og stolt mamma som deg! Masse lykke til med alt i tiden som kommer! Har selv 3 jenter, og vet at du har masse å glede deg over!

  Klem fra Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s