Kaia Isabella

Mange har allerede spurt hva lille bebis skal hete, så la meg få presentere vår vakreste skatt, Kaia Isabella Houghton:

P1000940 (1)

Kaia er etter min mamma som heter Kari, og Isabella er etter Ian’s mor som heter Ingunn. Til vanlig kommer vi til å kalle henne Kaia, men jeg må si jeg synes det klinger meget bra med Kaia Isabella Houghton :-)

Navn kan jo ha ulik betydning fra land til land, mitt navn kan for eksempel bety «vakker», men det kan også bety «inngjerdning» liksom. Navnet Ian derimot betyr «gift from God», og gjett om det var en som ble fornøyd når jeg googla det da ;-) Kaia betyr blant annet «pure», og Isabella «beauty». Det fant vi jo ut etter at vi hadde valgt denne navne kombinasjonen, men «pure beauty» er jo ikke så verst det da. For meg har navnet hennes ekstra stor betydning ettersom mamma faktisk ville kalle meg for Kaia da jeg var liten, og tenk nå har jeg en helt egen Kaia i stedet.

Håper dere har en fin start på uken, for jeg innså plutselig at det faktisk er mandag. Men så har jeg forsåvidt omtrent ikke fått med meg at vi er i desember heller jeg da ;-)

Snaiks

8 kommentarer om “Kaia Isabella

  1. Kjære Inger!! Jeg blir så satt ut av snapene dine….så mye følelser….blir helt rørt jeg!!Det som har skjedd deg er helt fantastisk og jeg blir så minnet på hvor stort det var når dette skjedde meg for 3,5 år siden. Gratulerer med en helt fantastisk nydelig liten skjønnhet. Ikke rart at hun ser ut som hun gjør med de foreldrene hun har. Du får meg virkelig til å kjenne på hva som er viktig her i livet oppi all treningsgalskapen. Navnet hennes er også perfekt!!Nyt hvert sekund❤️

  2. Gratulerer så mye! Navnet var også helt nydelig, akkurat som vesle jenta. Synes det er veldig koselig å følge deg på snap selv om jeg selv verken er mor eller skal ha barn i nærmeste fremtid. Kos dere masse og nyt tiden fremover <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s