TRENINGSDAGBOK UKE 49

Mandag 30. november
30 min gåtur
(ff)

Tirsdag 1. desember
Treningsfri

Onsdag 2. desember
1 time gåtur
(ff)

Torsdag 3. desember
WOD: 1 baby for time, RXd
Time: ca 16 hours & 10 min
(ff)

..åh lol, jeg måtte bare ;-)

Fredag 4. desember
Treningsfri

Lørdag 5. desember
Treningsfri

Søndag 6. desember
1 time gåtur

IMG_4327 (1)

IMG_4328 (1)

IMG_4329 (1)

IMG_4330 (1)

IMG_4331 (1)

10 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 49

 1. Hei Inger! Gratulere med den lille! :)
  Eg skal til Dubai om 2 uker og feire juleferien min der. Eg lurte på om det er slik at ein kan «gå med det man vil»? Er det slik at ein må dekke til skuldre og knær? Også lurte eg på om det er varmt nok til å sole seg på stranden og om det er kaldt på kveldane? Gledar meg til å reise når eg ser på dei fine bildene dine! Dubai ser fantastisk ut :) På forhand tusen takk for svar! ;)

  1. Hei og takk!
   Det er absolutt varmt nok for solings, men blir litt kjølig på kveldstid. Man skal helst dekke til skuldre og knær ja, men på stranda er selvsagt strandklær lov. På kjøpesentrene er det så kaldt uansett at man vil ha mer klær på seg ;-)

   God tur!
   ..eller dere er kanskje på plass allerede ;-)

 2. Jeg får håpe vi får lese en fødselshistorie etterhvert? Gratulerer nok en gang med den fine jenta deres :) Gleder meg til å følge den lille familien din på nye eventyr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s