Ekte blogger

Altså, takket være Babyshop Kvadrat i Sandnes har det den siste uken stått en splitter ny Stokke Xplory vogn til lille bebis i stuen vår. Dersom noen lurte så anser jeg meg selv herved som en ekte blogger, #sponset and all that jazz ;-)

Jeg ble kontaktet av de snille folkene fra Babyshop da de ville sponse meg med produkter som både seng, stellebord og joggevogn. Men jeg har faktisk fått arvet både seng og stellebord fra Stokke fra en av mine kunder, så jeg trengte jo ikke akkurat det. Da det viste seg at jeg kunne få vognen fra Stokke i stedet føltes det nesten som at det var for godt til å være sant. Dette er jo vognen jeg hadde lyst til å kjøpe uansett, og jeg kan nesten ikke fatte at vi bare har fått den liksom!

Jeg har hatt lyst på denne vognen helt siden det ble kjent at flere Hollywood-kjendiser sverget til det norske merket, og skal ærlig innrømme at jeg valgte den mest på bakgrunn av utseendet. Kanskje ikke det smarteste, jeg vet, men der har dere altså meg. Så da vi fikk vognen i hus var jeg jo kjempeglad for å kunne oppdage at den både var lett å sette sammen og å trille rundt på. Jeg har riktignok bare testet den i leiligheten (jeg ville ha den med da vi skulle ut å spise sist uke, men Ian sa det ville være creepy om jeg gikk rundt med en tom barnevogn..), men so far so good! Til og med pappa har tatt den et par runder i stuen, med lette steg og nesen høyt i været. Åh lol, det er tydeligvis ikke bare jeg som gleder meg til å ta den i bruk med andre ord ;-) Men er det rart da, seeee såååå fiiiin:

IMG_2351

Foruten at den er fin å se på liker jeg at selve setet som barnet sitter i er så høyt oppe, og det er i alle fall noe jeg tipper Ian kommer til å sette pris på. Nå gjenstår det bare å øve seg litt på å pakke den opp og ned for å få den inn i bilen, men med tanke på hvor lett den var å sette sammen regner jeg med at det går bra.

Vognen som den er på bildet over passer best når lille bebis har blitt noen måneder, den første tiden er det carrycoten som gjelder. Da ser vognen slik ut:

IMG_2364

Ikke nok med det, vi fikk vognen levert i en kjempesmart bag (som på bildet her) som både gjør det lett å dra med seg vognen, samt beskytter den. Jeg ser for meg at det blir noen flyturer med vognen i fremtiden, så dette var jo et meget bra tilbehør.

Tror dere jeg gleder meg til å spankulere rundt Dubai Marina med det her gliset eller?! Åh, måtte desember komme fort ass!

5 kommentarer om “Ekte blogger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s