Tiden flyr i godt selskap

I dag er det to uker siden Kaia ble født, og jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blir av! Vi gjør jo ikke annet om dagene enn å sove, spise, kose og gå tur, og likevel flyr tiden mer enn noen gang. Jeg kan ligge med henne på brystet og se og høre henne sove, og plutselig har det gått en time liksom.

På en måte skulle jeg ønske jeg kunne fryse tiden, men samtidig er jeg så spent på hva fremtiden bringer også. Vi har så mye å se frem til! Første smil (altså hun smiler jo ofte, men det er kanskje mer en refleksjon av hva som foregår i magen hennes enn noe annet), og å høre henne le for første gang. Altså jeg smelter bare tanken!Det blir mye babysnakk på bloggen her nå, men jeg har faktisk ikke tenkt å hverken unnskylde for det eller gjøre så mye med saken. Livet mitt dreier seg jo omtrent kun om Kaia nå, og jeg kan nesten ikke huske hva jeg pleide å skrive her inne før hun kom liksom. Alt jeg gleder meg til når kvelden kommer er en ny dag med den lille bylten av kjærlighet. Heck, jeg nyter til og med nettene med den avbrutte søvnen også jeg!

Så ja, jeg må stikke. Jeg har mer nyting å gjøre :-)

Snaiks!

16 kommentarer om “Tiden flyr i godt selskap

 1. Syns egentlig det bare er koselig med baby snakk jeg… Hverdagen kommer jo plutselig tilbake uansett, så i disse juletider er det helt greit med noe koselig! Å skjønner jo virkelig at du koser deg…

 2. Herlige bilder <3 Både hun og du er helt nydelige! Kos deg så mye du kan, og ikke unnskyld noe som helst :-) Det er så koselig å følge med, og jeg blir så glad på dine vegne <3

 3. Først av alt – eg ELSKAR å følgje med på familien H 😍 Kaia er så nydeleg, og du skildrar det heile på ein fantastisk måte. Takk for at du er så raus i delinga! Du lyser opp dagen!

  Så har eg eit litt «random» spørsmål: Kva var det Ian fann ut at leika til Kaia heiter, den du viste fram som unisex, som du fekk på babyshower? Viss du forstår kva eg meiner 😊

  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar, vit at sånt lyser opp min dag!! :-D

   Leken er en tensegrity modell, på fagspråk i alle fall ;-) Hva selve leken egentlig heter vet jeg ikke..

 4. Hei! Kan du skrive et innlegg om hvordan det rent praktisk er å flytte ut av Norge ( og få barn) ? ☺️ Da tenker jeg på alle de «kjedelige» tingene som trygderettigheter, arbeidsrettigheter i utlandet, permisjonsregler etc. Kjempe interessant og viktig for andre som har lyst å gjøre det samme. For meg er reglene i Europa mest relevant, men tenker dette må ha vært viktige spørsmål for dere i Dubai også? Har man samme rettigheter som i Norge, hva om du vil flytte hjem igjen, hva om en blir alvorlig syk, må en ha privat forsikring etc. På forhånd tusen tusen takk! ☺️☺️

  1. Sorry, men det hørtes ikke ut som ett innlegg jeg har lyst til å bruke tid på å skrive nå for å være helt ærlig. Dubai skiller seg nok mye fra Europa uansett, her har man ingen rettigheter som i Norge og vi har privat (dyr) forsikring.

   God jul!

 5. Å😍 Du smelter meg med den fine måten å skildre morskjærligheten på❤️ Min lille skatt kom 16.11 så jeg har meget like dager som deg, og ja det er herlig😊 Takk for at du deler så raust og vakkert, all lykke til deg og yourelsks❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s