Cardio?

Det blir ikke akkurat mye trening på meg for tiden. Siden treningsøkten 9 dager etter fødsel har jeg faktisk ikke gjort så mye som en airsquat, og selv om jeg gjerne skulle ha både løpt, løftet og bøyd så får det helt enkelt vente. Tiden strekker helt enkelt ikke til med baby og halve slekten på besøk.

Ok. Det var løgn. Tid har jeg faktisk nok av. Men jeg prioriteter helt enkelt ikke trening om dagen. Jeg har privat gym rett over gata, gym i 38ende etasje og til og med en kettlebell i skapet, og liten jente som liker å sove om dagen, men jeg gidder helt enkelt ikke. Det er myyyyyye gøyere å gå tur med Kaia, og været i Dubai er intet annet enn perfekt for akkurat det for øyeblikket. Så det blir bare gåturer på denne frøkna inntil videre. Og når man går minst én time per dag så kan det vel regnes som cardio, eller?

Det skal jo nevnes at bare det å skrive om trening gjorde at jeg fikk lyst til å ta en økt, men det blir nok en trilletur i stedet tenker jeg ;-)

Må stikke, noen vil ha pupp!

2 kommentarer om “Cardio?

  1. Hei:-)
    Jeg spør deg like gjerne her jeg!
    Jeg skal være med på treningscampen som arrangeres i Dubai i februar, men lurer på hvordan temperaturen er i Dubai på den tiden? Mtp treningtøy, shorts/tights?:D

    1. Hei! Så gøy at du skal på treningscampen! Været varierer fra år til år så det er vanskelig å spå hvordan der er i februar, men i treningssammenheng funker det med shorts uansett, det blir ikke så kaldt at man må ha tights ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s