Hva da julestemning?

Jeg har fått med meg såpass at det snart er jul, men det føles på ingen som helst måte sånn ut. Jeg begynte egentlig å glede meg til jul tidlig i år, men det var fordi jeg visste at da hadde Kaia komt. Da hun endelig kom var det som at jeg mistet all sans for tid og sted, og det kunne like gjerne vært 17. mai i morgen for min del liksom. 

Men når det er sagt har jeg både familien nære, flere plater norsk sjokolade i skapet, og verdens vakreste julegave i armene mine, og det er vel sånt julen handler om, er det ikke? ..i alle fall når det gjelder det der med sjokoladen ;-)

Det hjelper jo ikke akkurat på julestemningen at jeg både har ligget ved poolen, OG tatt med Kaia til stranden for første gang i dag da. Men for all del, jeg klager ikke. De der to timene jeg fikk ved poolen var så sinnsykt digg at jeg håper vi kan ta samme prosedyre i morgen!

Inshallah :-D

2 kommentarer om “Hva da julestemning?

  1. Synes det er så koselig å følge deg på Snapchat og se hvor glad og lykkelig du er :) Det smitter helt hit til Tromsø!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s