GOD JUL

Ok, jeg får kanskje ikke julestemning i år, jeg får nok bare innse det. Men, jeg har verdens vakreste skatt, og min helt egen lille familie for aller første gang denne julen, og dét er så sinnsykt mye bedre enn all julestemning i verden!

Så, fra meg og mine, til deg og dine:

GOD JUL

IE5A5193

IE5A5349

IE5A5353

inger houghton

♥ ♥ ♥

8 kommentarer om “GOD JUL

  1. N Y D E L I G <3
    God jul Inger! :) Kos deg masse med din egen lille familie og alle de som har komt for å feira med dokk. Kaia e bare så søde eg forstår godt dagene går mye i babykos :) (men det e godt å kosa med di når di vokse og altså, heldigvis ;-D ) klem Solveig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s