Vår første jul

Gjett om det var en nybakt mamma som var stolt i går kveld da eller?! 

  
  

Denne julen går uten tvil inn i minneboken ass! Jeg er heldig.
Ønsker dere en fredelig romjulstid fine lesere :-)

2 kommentarer om “Vår første jul

  1. Hei Inger! Gratulerer med den lille, hun er vakker.
    Jeg har ikke fulgt deg så lenge, men leste at du var mye i aktivitet også under graviditeten. Nå vet jeg at du er godt over gjennomsnittet trent, og løftet tunge vekter helt opp mot fødsel. Jeg lurer egentlig på om du har noen råd ift trening under svangerskapet. Jeg tenker på hvor høy puls man kan ha og liknende. Jeg er vant til å trene saltimer på sats med intervaller på step og en del tung styrke. Trener ca 3-5 ganger i uka. Er snart i 2.trimester og ønsker ikke gjøre noe «feil». -Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s