Nyttårsaften

Fjorårets paljettkjole er byttet ut med mamma sin morgenkåpe, og nyttårsmiddagen ble nybakte rundstykker med norsk pålegg. På fanget har jeg en sovende Kaia, og Ian spiller x-box i sofaen ved siden av meg. Det er vår aller første nyttårsaften som en liten familie, og det er også vår aller første kveld helt alene etter at Kaia kom.

Nå har nemlig både mamma, pappa, svigermor og storebror reist fra Dubai, og leiligheten ble plutselig veldig tom. Det er alltid trist når de reiser, men denne gangen var det helt grusomt. Jeg gråt meg i søvn i går (tror dere trynet mitt var fint i morges eller?), og har omtrent grått i hele dag. Til slutt måtte jeg sminke meg, bare for å se om det kunne sette en stopper for tårene.

Hvorfor jeg egentlig griner er ikke lett å si. Scenarioet i stua vår i skrivende stund er jo intet annet enn perfekt spør du meg. Det er bare det at det hadde vært enda mer perfekt dersom mamma og pappa bodde i naboleiligheten liksom. Takk kjære Gud for at mamma snart kommer tilbake til Dubai sier jeg bare!

Jeg ville egentlig skrevet ett finere nyttårsinnlegg der jeg fortalte om alt jeg er takknemlig og glad for, for den lista har jo ikke akkurat blitt kortere i det siste, men jeg får det bare ikke helt til i dag. Men jeg sa nettopp til Ian at jeg er takknemlig for de dårlige dagene, for det får meg til å sette enda mer pris på de gode. Da svarte han at om i dag er en dårlig dag for meg, så har jeg det egentlig veldig bra. Og han har faktisk helt rett. Jeg er så ubeskrivelig heldig, og får skylde grininga på hormonene ;-)

  
    
    
   
Godt nyttår kjære lesere, takk for at dere har følgt meg i året som var. Vit at dere gir meg mange smil og godfølelser!

Stor klem fra meg :-)

10 kommentarer om “Nyttårsaften

  1. Ang trening etter fødsel, beskjeden er jo at mage øg løping skal en vente med til 6 uker. Annen styrke kan en begynne med. dette for senere skader. Ser du har en annen oppfatning så lurte på hvordan du tenker?

    1. Jeg tenker at hver kropp restituerer seg ulikt, og at de offentlige rådene er litt sånn «better safe than sorry». Typ.

      Nå har det snart gått 4 uker siden fødsel og kroppen kjennes bra. Da føltes det innafor med en liten løpeøkt. Begynner gradvis og løp kun 4 minutt første gang jeg løp etter graviditeten, og i dag økte jeg til hele 6 minutt ;-) Hehe..

      1. Tusen takk for svar! Jeg synes selv du er et stort forbilde i mye av det du gjør. Ikke sikkert du tenker slikt, men jeg synes det er så godt å lese en slik genuin fin blogg som du har! Masse lykke til videre:)

  2. Skjønner godt at du savner familien, det må jo være den største (eneste) ulempen med å bo i Dubai. Foreldrene dine er jo så nydelige også :-) Bra du snart får besøk igjen, og bra at avskjeder ofte er verst med en gang. Tipper den nydelige datteren din får humøret opp ganske fort :-) Godt nyttår hvertfall, du er en fantastisk inspirasjon :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s