2016, we’re off to a good start

I dag har jeg trent, spist sjokolade og kost med Kaia. Forsetter 2016 sånn kjenner jeg at dette kan bli ett bra år ;-) 

Årets første treningsøkt ble løping, og maaaaaaan så digg det var! På grunn av bekkenbunnssmertene har jeg jo ikke løpt siden tredje graviditetsmåned, og gjett om jeg har savnet det!

Hadde det vært opp til meg hadde jeg lagt ut på langtur, jeg løp jo tross alt i 4 minutter her om dagen og det føltes bra. Men heldigvis har jeg Ian i slike situasjoner der logikken min ikke er helt tilstedeværende. Han sa jeg burde trappe opp løpingen litt mer gradvis, og siden han er like smart som han utgir seg for å være, så valgte jeg (for en gangs skyld?) å høre på ham. Det ble derfor ikke mer enn 6 minutter løping totalt, men jeg ble sliten likevel jeg kan jeg love.

Det ble seks runder med 1 minutts løping på 14 km/t, etterfulgt av 20 DB thrustere. Jeg startet ny runde hvert tredje minutt, så hele greia tok altså 18 minutter. Da jeg var klar hadde jeg akkurat den følelsen som Ian sa jeg burde sitte igjen med- at kroppen (les: bekkenet) forsatt føltes bra, og at jeg hadde lyst til å løpe igjen. Han er faktisk ganske ok han der mannen min :-)

Nå skal jeg kose litt videre med Kaia, så dere får ha meg unnskyldt ;-) Håper dere også har hatt en fin start på det nye året.

 
Snaiks!

6 kommentarer om “2016, we’re off to a good start

 1. Så fine dere er,vakker familie som er blitt tre stk😀 Livet er herlig..du er heldig😍 Vi er følsomme mennesker og mye farer igjennom hodet da man sitter med et vidunder ei armene..men det er ditt verk som du holder på..som du/dere skal forme og bli et fint menneske💃 Og det klarer dere…kos kos dere😍

 2. Hei Inger!
  Vil bare si at du er en stor inspirasjon!
  Siden vi går inn i nytt år vil jeg få litt fremgang i treningen min, og generelt en mer strukturert trening- og kostholdshverdag.

  Jeg har derfor tenkt litt på den online coachingen til SHP, og lurer på hva dette koster? (Fant ikke noe på nettsiden, men kan godt hende jeg ikke lett godt nok, hehe)

  Hilsen
  Irene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s