Luksus

Jeg kan nesten ikke fatte at det er sant, men mamma er tilbake i Dubai! De reiste jo tilbake til Norge rett før nyttår, men i går kveld ankom altså mamma ørkenen igjen. Fy søren som vi skal kose oss i dagene fremover :-D

Etter en god og sløv morgen med Kaia og mormor, fant jeg ut at jeg ville opp i 38ende for en styrkeøkt. Både mamma og Kaia sov, og siden det var svært lite søvn på øyet i natt burde jeg nok ha gjort det samme, men jeg hadde lyst til å trene i stedet. Og selv om formen er langt fra der den var, er det godt å kjenne at det i alle fall går litt fremover. I dag hadde jeg f.eks litt vekter både på bulgarske splitt og utfall, og det var tungt men bra.

Jeg gjorde følgende:

15 + 15 bulgarske splitt @ 2 x 12kg
15 + 15 1-arms ro @ 16kg
15 + 15 utfall bakover fra step @ 2 x 12kg
20 alternerende lat pulldown
10 + 10 KB clean & jerk @ 16kg

Da Kaia bestemte seg for å våkne måtte jeg ned med puppen to the resque, og det så ut til at jeg bare fikk gjort 2 runder. Men da hun sovnet hardt etterpå bestemte jeg meg for å ta heisen opp igjen for å fullføre til de planlagte 3 rundene. Jeg har jo innrømt for lenge siden at jeg har trenings- OCD, og i dag var den virkelig tilstedeværende. Men desto bedre var det jo da jeg var ferdig ;-)

Nå er det natta på alle sammen her. Jeg er så trøtt at øya går i kryss. Både Ian og Kaia sover allerede så jeg får joine dem!

Gudd nait partypeople,
I’m out! 

4 kommentarer om “Luksus

  1. Så fint med besøk av mamma,deilig og trygt✨ Kos deg med dine de dagene du kan..fin blogg og du er en fin jente med et stort hjerte❤️
    Nyt dagene…klem Inger

    1. Ja virkelig deilig! Nå har hun reist men vi hadde to flotte uker, så jeg skal glede meg over det istedet for å grine over at hun ikke er i Dubai lenger :-)

      Stor klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s