Cocoona Baby

Altså, jeg må bare få tipse om stolen, eller det er vel egentlig en pute, som vi har til Kaia. Cocoona Baby heter den, og den er genial. Vi har fått den i gave (fra venner, ikke noe firma) så det er altså ikke noe snikreklame her, jeg hadde bare lyst til å vise den fram. Eller, for å være helt ærlig så tok jeg bilde av Kaia i den, og hun var så fin at jeg måtte ha en grunn til å vise de frem. Alle 6 bildene ;-)

img_6850

img_6846

img_6851

img_6852

img_6853

img_6854

Nei altså, puten er bra! Kaia sitter så godt i den, og jeg kan lett flytte den hvor som helst. Jeg har den i sengen om morgningen når jeg drikker kaffe og leser avisen (les: Instagram), og i går f.eks hadde jeg den på kjøkkenbenken når jeg bakte rundstykker. Det finnes ett slags belte til slik at barnet sitter helt fast i den, men det har vi ikke brukt.

Kan for øvrig melde om både støle lår, stump og skuldre etter gårdagens økt- I love it!

Snaiks :-)

En kommentar om “Cocoona Baby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s