Så. Sinnsykt. Gøy.

Treningen i dag var så bra at jeg følte meg litt gladkristen. Altså jeg er jo kristen og tror på Gud og sånt, men dere vet. Litt sånn høy på livet liksom.

Jeg gjorde nemlig frivendinger for første gang på det jeg kan huske, og selv om belastningen var svært mye lavere enn den en gang var, og teknikken skrantet mer enn bare litt, så var det så sinnsykt gøy! Det er visst ikke bare løping som gir runners high gitt!

Jeg må jo legge til at mamma var barnevakt og gikk tur med Kaia mens jeg trente, så jeg hadde fullt fokus på treningen- og Snapchat selvsagt ;-)

 

Håper dere har hatt en fin start på uken. Vi har sett The Holiday, og jeg har spist Kindersjokolade og yogurtnøtter til middag, så vi kan trygt si at min mandag har vært bra i alle fall!

Snaiks

10 kommentarer om “Så. Sinnsykt. Gøy.

  1. Kan du være så snill (eller få Ian til) å skrive et innlegg om hvordan man lærer seg muscle up?
    Klarer chins, pull ups og dips, jobber
    nå med vendingen i ringer men må hente kraft fra bena…
    På forhånd tuuusen takk!

    1. Hmm, jeg er jo av typen som mener at man skal klare strikt muscle up før man begynner med kipping, og da er det jo ikke så mye hjelp å få fra beina. Men dersom det er kipping muscle ups du vil lære finnes det mange tutorials på youtube! De så jeg mye på selv når jeg skulle lære muscle up :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s