Jeg trente altså

..men var så effektiv at jeg verken sløste bort tid på filming eller bilder underveis. Det ble knapt noen snapper under økten heller, og det er ikke ofte det skjer. Hadde det ikke vært for en halvsvett selfie i speilet på jobb etterpå hadde jeg jo ikke hatt bevis på at jeg trente en gang ;-)

Men altså, det ble en super økt mens mamma trillet Kaia i formiddag. Ikke nødvendigvis fordi jeg løftet så mye eller gjorde så mange øvelser, men fordi det føltes så sinnsykt godt å røre på skrotten etter to dager med trilleturer som eneste aktivitet. Og så er det jo luksus av en annen verden å være i gymmet å bare kunne tenke på seg selv, og samtidig vite at Kaia har det helt toppers!

På menyen var følgende:

A1) 6 x 3 clean & jerks @ 50kg
B1) 5 x 8 overhead squats @ 40kg
C1) 4 x 12 deadlifts @ 80kg

Og nå er det hjemmelaget pizza på menyen, så dere får ha meg unnskyldt ;-)

Snaiks! 

4 kommentarer om “Jeg trente altså

  1. 4×12 på 80 kg mark?!?! 😳😳 skjønner godt at folk mente du måtte ha talt feil og egentlig hadde 70 (ref snap) 😂😂 synes 4×6 reps er tungt, og jeg har ikke vært gravid engang 😳😬😝

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s