Alle gode ting

Jeg måtte grine litt i morges. I går kveld reiste nemlig mamma tilbake til Norge, og det var mildt sagt vondt å våkne opp å se at sengen hennes var tom. Men jeg prøvde å tørke tårene, og heller tenke på hvor heldige vi er som har hatt henne på besøk så lenge- og hvor heldige vi er som får både henne og pappa på besøk igjen i vinterferien. Det er 3 uker til liksom ;-)

Det ble en liten joggetur på meg i morges, og det hjalp i alle fall på humøret! 30 minutter var mer enn nok, og det var så gøy. Men fy søren jeg blir fort sliten ass! Flaks at jeg har vognen så jeg har noe å «skylde» på når jeg løper så sakte.

 
Resten av dagen har jeg ligget på sofaen med Kaia på brystet. True story. Hun ligger der as we speak også og det finnes ingen bedre følelse. Så jeg griner ikke lenger altså ;-)

God helg fininger,
snaiks

4 kommentarer om “Alle gode ting

 1. Måtte nesten gråte litt selv da jeg så snapstoryen din! Jeg bor i Oslo, og mamma bare to timer unna, men likevel er det alltid trist og tomt når hun drar :’-( Godt det bare er tre uker til neste gang da :D Og en joggetur var sikkert det beste du kunne gjort, det hjelper nesten alltid på humøret for meg også :-) Dessuten må jo den nydelige lille prinsessa di være tidenes oppmuntring <3 Det ser ut som om dere lever det gode liv i Dubai, og fy søren så fristende det er her fra kalde Norge. Nyt litt for meg og ;-)

  1. Ååh, takk for fin melding :-)

   Jeg forstår godt at det er trist når du skilles fra mamman din selv om hun ikke bor så langt unna!

   Jepp, en løpetur hjelper mot det meste, og det gjør i alle fall Kaia ;-)

 2. Kaia er så utrolig herlig <3
  Jeg må innrømme jeg gråter innimellom jeg og hvis du gråter på snap. Hehe.
  Jeg synes dere er så gode. Jobber og lever,gjør det dere virkelig brenner for. Det er så fantastisk! Og selv når familien er så langt unna.
  Jeg har familien "rett ved" og er nok ikke flink nok til alltid å verdsette det. Så takk for at du minner meg på det. Familie er gull verdt <3
  Ønsker dere en fantastisk fin dag Ingrid.
  Utrolig herlig å følge dere!!
  God klem fra Linda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s