TRENINGSDAGBOK UKE 3

Mandag 18. januar
A1) 4 x 10 knebøy @ 70kg
A2) 4 x 10 glute ham raise
B1) 3 x 10 back lunge fra step @ 30kg
B2) 3 x 10 GHD back extension m/hold

45 min gåtur

Tirsdag 19. januar
1 time gåtur

Onsdag 20. januar
1 time gåtur

Torsdag 21. januar
A1) 6 x 3 clean & jerks @ 50kg
B1) 5 x 8 overhead squats @ 40kg
C1) 4 x 12 deadlifts @ 80kg

Fredag 22. januar
30 min jogg med Kaia :-)
(ff)

Lørdag 23. januar
4 runder av:
10 knebøy @ 70kg
10 + 10 knestående 1-arms hantelpress @ 14kg
10 + 10 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 12kg
10 lat pulldown
10 glute ham raise

Søndag 24. januar
2 timer gåtur

IMG_7653

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 3

 1. Inspirerende blogg du har. Kom tilfeldigvis over bilder av deg og den lille familien din på instagram. For en utstråling og godt smil du har. Jeg har begynt å trene og håper jeg skal klare å fortsette. Lyst å bli like sprek som deg! Målet er å ta chins før sommeren. Hvor gammel er du? Jeg er en jente på 34 😊

  1. Hei Merete! Så hyggelig å høre! Takk for fin melding :-)

   Dersom målet er chins er mitt beste tips å øve så ofte som mulig, hver dag om du kan! I alle fall annenhver dag ;-)

   Jeg er 30 år :-)

 2. Hei søte Inger!
  Litt off topic til denne posten her, men så snapstorien din i dag og lurte på hvilke erfaringer du har med spiral før graviditet og om du bruker hormonspiral eller kobberspiral? Har veldig lyst til å prøve dette selv, men hørt at man helst skal vente med spiral til etter man har fått barn. Håper ikke du synes spørsmålet er for personlig, i så fall får du bare la vær å svare.
  Veldig moro å følge med på deg og livet ditt i Dubai! Stor klem fra meg<3

  1. Hei! Haha, det er vel lite som er for personlig i disse tider ;-)

   Jeg hadde kobberspiral før jeg ble gravid. Delvis fordi jeg ikke ville bruke hormonell prevansjon, men mest fordi jeg da slapp å tenke på piller som måtte tas osv.

   Jeg fikk også høre at man skal vente til man hadde fått barn, men hvorfor vet jeg ikke. Fikk også høre «skrekkhistorier» om kvinner som ble gravide med spiral, men det er jo som med alt annet alltid to sider av en sak. Eller noe sånt ;-)

   For meg funket det i alle fall kjempebra og håper på samme opplevelse denne gang.

   Stor klem tilbake :-)

 3. Var og er veldig usikker på om jeg burde kommentere men jeg gjør det. Det ikke ment som kritikk! Jeg skulle ønske at noen hadde fortalt meg om det før. Men sånn babybjørn som du har der, er kanskje ikke den mest optimale for hoftene til en liten baby. ikke om babyen blir båret over lengre tid, tror jeg iaf. Vi hadde selv den i starten helt til vi dro på bæreglede og fikk hjelp til å finne en sele som støtter og er mer i mangle på bedre ord «riktig» for hofter og rygg. Både for baby og den som bærer. Vi bruker denne ennå til babyen på 1 år:) igjen jeg mener ikke å være sånn mammapoliti, jeg kan ikke alt, ville bare tipse om det. Ergobaby 360 og beco har ålreite sånne seler:) og! Digger bloggen din! Utrolig inspirerende treningsmessig og kult å lære om hvordan det er å være mamma i Dubai :D

  1. Hei Malin! Hehe, ingen mammapoliti her ;-) Jeg har forstått at bæreselen ikke er den beste ja, for du er absolutt ikke den eneste som har gjort meg oppmerksom på at det finnes bedre på markedet. Jeg tenker jo som så at om selen fra Babybjörn var skadelig for hoftene til Kaia, så ville den vel ikke vært til salgs (..ei heller såpass populær..?). Hun sovner jo forsåvidt med en gang jeg har den på, så det er jo ikke som at hun sitter lenge i deg uansett.

   Men takk for kommentar! Jeg setter pris på det altså :-)

   Ha en fin dag :-*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s