21 kommentarer om “Videoblogg: tidenes bomkjøp

 1. Komisk 😂 jeg søkte mye på begge produktene, men kom aldri så langt at jeg klikket de hjem 😏. Morsomt med videoblogg gøy med noen som ikke er så prippen 😊

   1. Det var bomkjøp hos FF fordi den visstnok var for stor for henne😑 Hva slags signaler det sender ut kan man jo alltids undre seg over. Men bra du ikke brukte det;)

 2. hei :) jeg har veldig lyst til å dra til dubai, men har ingen som har mulighet til å bli med meg, så jeg vurderer å dra alene. det er snakk om 6 dager, er dette noe du ikke ville anbefalt?

  1. Så lenge du trives i eget selskap ville jeg kjørt på! Dersom du tenker på sikkerhet og sånn kan jeg i alle fall si at jeg føler meg hundre ganger tryggere her i Dubai enn da jeg f.eks var på helgetur alene til Oslo :-/

 3. Haha, så herlig ærlig!
  Jeg brukte aldri noe sånt, men jeg hadde et par hold-in truser med ekstra høyt liv som jeg brukte etter fødselen. Mest fordi det var de trusene som holdt bindet best på plass om natta. ;) Om det var de som gjorde at magen min var flat igjen etter seks dager er uvisst, siden jeg ikke vet hvordan den hadde blitt uten dem, men flat ble den i alle fall veldig fort!
  Ble forøvrig anbefalt av jordmor å sove på magen på sykehuset også, det skulle visst hjelpe livmora med å trekke seg raskere sammen, så det er nok noe i det med å legge press på eller å ha noe stramt rundt magen den første tiden etterpå. ;)

 4. Du är så härlig! Gillar verkligen din syn på hälsa och träning! :-) Den verkar så sund! Hoppas ni njuter för fullt med lilla Kaia :-) Och nu har jag ju insett att jag har en till jag måste in och följa på snapchat! See you there! :-)

  1. Jeg hadde full bag, men det var svært lite jeg fikk brukt for. Tror toalettsaker og skift til meg og Ian, samt klær til Kaia var det eneste vi faktisk brukte! Og mobil og mobillader selvsagt ;-)

 5. Hei!
  Beklager hvis denne kommentaren kommer dobbelt, men internettet forsvant ;)

  Har akkurat begynt å spise etter periodisk faste, og trives kjempegodt med det!
  Spiser meg mett og god. Tre måltider til dagen, frokost – middag – dessert.

  Men. Trener 06-07 på morgenen, som oftest. Tar da en proteinshake etterpå, og drøyer typ fem timer med å spise (er ikke sulten). Vil dette påvirke framgangen/muskelmassen/styrken min?

  Spiser et godt måltid før sendetid!

  Ser ut til å du virkelig får til denne typen kosthold, og jeg vil gjerne høre din erfaring med pf og trening :)

  Ha en fin dag!

  Klem Sara :)

  1. Hei Sara! Det finnes de som sier at IF er kjempebra for både muskelbygging og fremgang, og så er der de som sier det motsatte. Jeg synes det viktigste er at du sier du trives med det, og så lenge du føler du har energi til trening og ikke er sulten så skal du bare kjøre på!

   På leangains.com kan du lese mye om IF og trening forresten!

 6. Hei du!

  Jeg lurer litt på om du egentlig inntar noe drikke i form af vann/the/kaffe osv. i de timene du faster?
  Leste om IF på bloggen din (og senere på google) og har forsøkt meg med det et par dager nå. Greia er bare den, at jeg står opp før kl 6, og jeg forsøker å vente med å innta det første måltidet rundt 11 tiden – og den eneste måten det fungerer for meg på, er ved å drikke en stor kopp the og evt. en flaske vann eller to i timene opp til måltidet (for å ikke bli vannvittig sulten) – men det egentlige spørsmålet mitt er da, om jeg i det hele tatt faster da?

  1. Hei! Per definisjon, sånn f.eks muslimene faster, så faster du ikke dersom du drikker, men i IF verden er det helt innafor! Dvs all drikke som ikke tilfører kalorier. Synes absolutt du må drikke så mye du vil! Jeg gjør ikke IF nå, men jeg drakk både kaffe og vann før jeg spiste første måltid mat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s